Ofiter Credite pentru Sucursala Arad – perioada determinata

PROCREDIT BANK

13-08-2010 | EXPIRA LA 20-08-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

ProCredit Bank Romania recruteaza (full time):
Ofiter Credite pentru Sucursala Arad – perioada determinata
Principalele responsabilitati:
Promovarea produselor bancii Vizitarea sediului clientilor, persoane juridice, in vederea mentinerii relatiei si colectarii informatiilor necesare analizei de credit Analiza financiara a cererilor clientilor Asigurarea recuperarii creantelor scadente, monitorizarea portofoliului de credite si mentinerea calitatii acestuia


CERINTE

Profilul candidatului:
Capacitate de analiza Cunostinte de contabilitate Abilitati de vanzare Bune abilitati de comunicare si flexibilitate Studii superioare in domeniul economic (finalizate) Experienta anterioara in vanzare constituie avantaj Experienta anterioara in lucrul cu clientii, in domeniul contabilitatii constituie un avantaj Permis de conducere categoria B,
iti oferim un loc de munca interesant si plin de provocari intr-un mediu international dinamic, caracterizat printr-o ierarhie simpla.

Pentru a aplica la acest post te rugam sa accesezi site-ul nostru www.procreditbank.ro sectiunea "Cariere" Vor fi luate in considerare doar aplicatiile venite in urma accesarii site-ului ProCredit Bank Romania . Anuntul este valabil pana la data de 20 August 2010 . Toate aplicatiile sunt confidentialae .


DESCRIEREA FIRMEI

Grupul Procredit este format din 21 de institutii financiare concentrate pe furnizarea de servicii bancare responsabile pentru afacerile foarte mici, mici si mijlocii din tarile in curs de dezvoltare si cu economii de tranzitie. Dorim sa fim banca pentru toate nevoile acestor afaceri, oferind servicii financiare complete si transparente. Dezvoltarea acestora contribuie la cresterea economica si la crearea locurilor de munca.
Mai mult, ne concentram efortul pe dezvoltarea unei culturi a economisirii in randul persoanelor fizice si pe furnizarea de servicii bancare transparente clientilor care traiesc si lucreaza in comunitatile in care operam.