Inginer productie asamblare / injectie mase plastice

YAZAKI COMPONENT TECHNOLOGY ARAD

07-11-2008 | EXPIRA LA 13-11-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Participa la analiza zilnica a defectelor de produs si a defectiunilor de utilaje din ziua precedenta, isi insuseste actiunile stabilitite ca fiind responsabilitatea sa si le duce la indeplinire in timpul cel mai scurt.
Pe baza rezultatelor analizelor de performanta saptamanala isi insuseste actiunile necesare pentru inlaturarea principalelor deficiente constatate si pentru imbunatatirea rezultatelor stabilindu-si un plan de actiune pe care-l realizeaza si implementeaza in cel mai scurt timp.
Pe baza rezultatelor analizelor de performanta lunare (BOS-uri) stabileste actiunile necesare pentru inlaturarea principalelor deficiente constatate si pentru imbunatatirea rezultatelor stabilindu-si un plan de actiune pe care-l duce la indeplinire in mod documentat. Urmareste eficacitatea actiunii in urmatoarele luni.
Colaboreaza in permanenta cu alte functii din Productie, Inginerie si NYS pentru realizarea de imbunatatiri permanente incluzand liniile pentru produse noi urmareste continuu oportunitati de imbunatatire, intocmeste si inregistreaza formularele de Kaizen.
Sprijina activitatile de QCC, sustine realizarea de dispozitive sau modificari de echipamente si lay-out ajutand operatorii sa-si implementeze ideile de QCC.
Sprijina activitatea de mentenanta colaborand cu tehnicienii de mentenanta si furnizorii de piese de schimb pentru a asigura in timpul cel mai scurt piesele necesare, se deplaseaza la furnizori pentru urgente sau modificari, corectii de piese.
Coordoneaza implementarea TPM pe liniile de productie, intocmeste instructiuni de lucru si formulare pentru TPM, coordoneaza trainingul TPM pt operatori


CERINTE

Studii universitare tehnice (preferabil absolvent de Electronica).
Cunoasterea metodelor si utilajelor de asamblare,
Cunostiinte de pneumatica.
Cunostiinte de electronica primara si controlul circuitelor.
Cunoasterea metodelor si utilajelor de injectie mase plastice,
Cunostiinte de pneumatica si hidraulica
Limba engleza –nivel avansat
Flexibilitate, spirit de echipa.
Abilitati de operare PC.


DESCRIEREA FIRMEI

Yazaki Component Technology este o firma de productie localizata in Arad, parte a corporatiei japoneze Yazaki.
Obiectul de activitate al firmei este productia de componente electronice pentru liderii industriei auto mondiale.