INGINER CONSTRUCTOR (cu calitati de vanzator)

PUBLIC EUROCONSULTING

21-01-2007 | EXPIRA LA 27-01-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Atributiile acestei persoane sunt: sa oferteze si sa vanda utilaje pentru constructii, masini de tencuit, schele, cofraje speciale, sisteme de ridicat pentru acoperisuri.


CERINTE

Studii superioare de specialitate, varsta maxim 35 ani, abilitati bune de comunicare, bun negociator, prezenta placuta, dinamic, serios, experienta in vanzari si sa cunoasca foarte bine utilajele care se folosesc in constructii, permis conducere categ. B.


BENEFICII OFERITE

Pachet salarial atractiv ( salar fix + comision din profit), laptop, telefon, masina.


DESCRIEREA FIRMEI

Agentie de resurse umane, recruteaza INGINER CONSTRUCTOR pentru clientul sau care este o companie nationala, lider pe piata romaneasca, care are ca obiect principal de activitate producerea si distribuirea de mortare uscate, in special adezivi de gresie si faianta, kituri de rostuit , adezivi pentru lipirea si armarea polistirenului, sape autonivelante, gleturi de ipsos si ciment, tencuieli cu aplicare manuala si mecanizata, termosisteme, vopsele si tencuieli decorative, produsele pentru izolare termica si fonica cum ar fi polistirenul expandat, cel extrudat si vata de sticla.