Asistent(a) Gestionare Evenimente si Relatii Publice.

S.C. REECO S.R.L GERMANIA SUCURSALA ARAD

26-12-2009 | EXPIRA LA 01-01-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

Oferta noastra

Activitati captivante in cadrul unei afaceri de viitor aflata intr-o dezvoltare continua si rapida, o cultura deschisa a intreprindrilor, cu slabe ierarhii si cai rapide de luare a deciziilor, marje de apreciere interesante si posibilitatea preluarii raspunderii. Va asteapta o dezvoltare profesionala calificata si perspective atractive in ceea ce priveste cariera dumneavoastra.

Accentul rolului dumneavoastra cade pe gestionarea evenimentelor si PR, networking. Veti fi responsabil(a) pentru conceperea, proiectarea, dezvoltarea, punerea in aplicare, precum si pentru consolidarea targurilor "dumneavoastra". Veti fi, de asemenea, responsabil(a) pentru diferite conferinte.

In plus, veti sprijini echipa de management in domenii precum: secretariat, managementul birourilor, relatii cu publicul, comunicare, baza de date si vanzari.


CERINTE

Cerinte

Studii univesitare (Marketing, Germana, Engleza, Comunicatii de piata, Jurnalism, PR, Mass-Media, Stiinte sociale, Psiholigie, etc.), rezultate bune in cadrul facultatii urmate, cel putin o experienta practica, adaptabilitate la lucrul in echipa, abilitati de comunicare si socializare.
Operare calculator (pachetul Office) si foarte bune cunostinte de limba engleza si/sau germana.
De asemenea, sunt necesare, flexibilitatea si un grad ridicat de angajament, abilitati de organizare, creativitate, perseverenta si rezistenta la efort sustinut.

Sunteti o persoana perspicace, lucru care va ajuta nu numai sa acceptati noi provocari, ci sa si rezolvati sarcinile aferente acestora.

Calatoriti cu placere si puteti participa, atunci cand este nevoie, la cursuri de formare practica cu o durata de mai multe saptamani in Ungaria si Germania.

Profilul dumneavoastra va fi completat odata cu participarea la interviu.

Salariu
confidential

Perioada de valabilitate
Pozitia este (pentru moment) disponibila pentru 1 an de zile.

Aplicatii
In limba engleza sau germana, cu CV+foto, diplome prin e-mail la:
S.C. REECO S.R.L GERMANIA SUCURSALA ARAD
Melanie Jetter Tel. +49-7121-3016-134
B- dal Revolutiei Nr. 96, Ap. 4 Fax +49-7121-3016-100
310025 Arad jetter@energie-server.de
Romania www.energie-server.de


DESCRIEREA FIRMEI

Profil
Incepand cu 1998 ne-am dezvoltat in domeniul energiilor regenerabile si eficientei energetice in constructii si renovari, ajungand astazi cei mai mari organizatori de expozitii si targuri. Grupurile carora ne adresam apreciaza serviciile noastre, care, alaturi de comunicarea profesionala, ne-au ajutat sa ne creem retele la nivel mondial. Din anul 2008 am inceput sa ne desfasuram activitatea si pe teritoriul Romaniei.

Echipa

Manageri experimentati si o echipa tanara, extrem de motivata si puternica reprezinta garantia succesului clientilor nostri.