Angajam conducator auto categoria C

Sc Dimed Srl

09-10-2017 | EXPIRA LA 11-10-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

Conducatorul auto are in dotarea camionului aparate de taxare, telefon de firma, echipament de protectie, carduri combustibil, frigider,radio CD. Flota firmei este formata din camione MAN. Salarizarea este de 60 Euro diurna/zi + salar de incadrare pe Romania . Transportul conducatorilor auto de la camion (atunci cand acesta ramane in afara tarii) pana la sediul firmei din Arad este suportata de catre firma. Punem la dispozitia conducatorilor auto suplimentar polita de asigurare medicala de calatorie in strainatate incheiata la Allianz Tiriac. Flota este monitorizata cu sistem GPS, problemele tehnice, reparatiile sunt rezolvate de mecanici auto, angajati ai firmei noastre.


CERINTE

Angajam conducator auto cu experienta minim 1 an pentru curse pe comunitate cu atestat valabil, serios, comunicativ, - apt din punct de vedere medical- cunoasterea completari documentelor necesare- cunoasterea folosiri aplicatilor gen WhatsApp, - cunoasterea Regulile privind perioadele de conducere, pauzele şi perioadele de odihnă ale conducătorilor auto şi utilizarea aparatelor de înregistrare a activităţii acestora: O.G. nr. 37/2007 modificată prin O.G. nr. 8/2015. Conducatorul auto cu cat cunoaste mai multe limbi straine este in avantajul lui.


BENEFICII OFERITE

Se ofera salar de incadrare pe teritoriul Romaniei + diurna 2000 Euro.


DESCRIEREA FIRMEI

Dimed Srl este o firma de transport cu traditie , anul acesta implineste 25 de ani de activitate in transporturi, detine o flota formata din camioane marca Man de 20 Tone, pe care conducatorul auto lucreaza singur.