Sales Drivers - United Kingdom

DSD Food Group ltd

05-09-2012 | EXPIRA LA 05-10-2012

Job expirat

RESPONSABILITATI

Sales Drivers - job-ul presupune vanzarea din usa in usa de produse alimentare de lux (peste, carne si preparate gourmet). Experienta in domeniul vanzarilor este un avantaj, dar nu este necesara, deoarece training este oferit. Acesta este un job self-employed (persoana fizica autorizata).
Candidatii selectati vor primi de la companie un mini-van cu cutie frigorifica pentru produse.


CERINTE

Vorbirea limbii engleze la un nivel excelent este esentiala, deoarece job-ul consta in a convinge oameni sa cumpere produse. De asemenea, trebuie sa aveti maxim 3 puncte pe permisul de conducere, si varsta peste 21 de ani.

ATENTIE:

1. Trebuie sa fiti disponibili sa lucrati in Marea Britanie, full time.
2. Cheltuielile de transport si cazare pana la primul salariu nu sunt suportate de angajator, deci trebuie sa va planificati resursele din timp.
3. Dupa angajare, veti primi un autovehicul de munca, pentru care o sa trebuiasca sa platiti un depozit de 1000 de lire, ca si garantie, pe care ii veti primi inapoi cand predati masina.

Daca nu indepliniti cele 3 conditii de mai sus, va rugam nu aplicati.


BENEFICII OFERITE

Salariul este format din comision si bonusuri, ceea ce inseamna ca puteti castiga in functie de cat munciti. In medie, noii vanzatori ajung la un salariu de 30.000 de lire pe an dupa primele 4 luni.

Angajam direct, astfel nu trebuie sa platiti intermediari sau agentii. Interviurile vor avea loc in Bucuresti, si veti fi notificati prin email cu informatii despre data si locul interviului.

Pentru informatii suplimentare, sunati la 00441460259873.


DESCRIEREA FIRMEI

DSD Food Group este o companie britanica specializata in distributia de produse alimentare de lux.

Produsele gourmet din peste, carne si fructe de mare sunt prezentate intr-o maniera eleganta, la standardele cele mai inalte.