sales cosmetic products ANGLIA

Business Activ Consult

20-09-2013 | EXPIRA LA 20-10-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

• Limba engleza nivel mediu;
• Varsta cuprinsa intre 20-30 ani;
• Persoana dinamica, motivata, pozitiva, energica, sociabila, prietenoasa


CERINTE

• Locatia de desfasurare a activitatii :Mall-uri din Leicester, Nottingham, Southampton, LONDON, MANCHESTER cu spatii special amenajate ale companiei unde sunt expuse produsele cosmetice, pot fi incercate gratuit inainte de cumparare .
 Salariul minim garantat este de 750 lire sterline net pentru primele 2 LUNI sau comision intre 18-30% una dintre cele 2 care este mai mare,
 Incepand din a doua luna se ofera doar comision din vanzari 18% -30% bonusuri procentuale in functie de vanzarile dvs., in fiecare zi. Datorita faptului ca sunteti platit dupa primele doua luni pe baza de comision incasarile dvs vor fi in functie de cat vindeti dvs, cu cat vindeti mai mult cu atat incasarile sunt mai mari.
 Fiecarui candidat i se va returna costul biletului de avion astfel: 50 % dupa prima luna si 50 % dupa a doua lucrata.
 Cazare: Apartamentele sunt confortabile si includ TV, cablu, calculatoare si acces la internet in cele mai multe apartamente, precum si toate echipamentele necesare electrice. Ratele de inchiriere sunt de 75 £-saptamana cu toate cheltuielile incluse. Doua persoane cel mai mult intr-o camera.Prima saptamana chiria este gratuita.
Cei 750 de lire va raman in mana dupa ce costurile chiriei au fost retinute.
 Programul de lucru: 6 zile pe saptamana, 8-10 ore pe zi


DESCRIEREA FIRMEI

Recrutare si plasare de personal