Sales agent UK

Business Activ Consult

30-07-2012 | EXPIRA LA 29-08-2012

Job expirat

RESPONSABILITATI

Locatia de desfasurare a activiatii : Centre comerciale din Bristol, Guilford, Southampton, Sheffield, Belfast, Aberdeen, Dublin

Procedura de desfasurare a activitatii : sunt standuri special amenajate ale companiei unde sunt expuse produsele cosmetice.

Dvs trebuie sa abordati oamenii care trec pe langa dvs prin mall si sa ii convingeti sa va aloce 5 minute pentru a le prezenta produsul .


CERINTE

Conditii de recrutare:

Ø Varsta cuprinsa intre 19-32,

Ø Bun nivel la limba engleza,

Ø Comunicativ,

Ø Energic,

Se ofera:

Ø Salariul minim garantat este de 750 de lire pentru primele 2 luni,

Ø Dupa primele 2 luni , agentul va primi doar comisionul din vanzari , care v a fi dupa cum ga siti atasta in job annoucement,

Ø Fiecarui candidat i se va returna costul biletului de avion numai daca va lucra cel putin 60 de zile , numai atunci angajatul va avea dreptul la rambursarea integrală a biletului de avion. ( numai daca costul va fi pana la 100 de lire sterline).

Ø Cazare: Apartamentele sunt confortabile si includ TV, cablu, calculatoare si acces la internet in cele mai multe apartamente, precum si toate echipamentele necesare electrice. Ratele de inchiriere sunt de 75 £ pe saptamana. Cheltuielile sunt incluse si sunt deduse direct din salariu. Doua persoane cel mai mult intr-o camera.

Ø Programul de lucru: minimum 9 ore pe zi,

Ø Datorita faptului ca sunteti platit dupa primele 2 luni pe baza de comision plata dvs va fi in functie de cat vindeti dvs, cu cat vindeti mai mult cu atat plata va fi mai mare.

Sfaturi : veti gasi atasat discursul despre produse.

Procedura de derulare a interviurilor :

Pana sunteti acceptati vor avea loc 3 interviuri pe skype ( trebuie sa aveti camera web, microfon si boxe).

Interviurile vor fi cu:

Ø Consultantul firmei Business Activ Consult

Ø Managerul din UK care se ocupa de Recrutari

Ø Managerul General al Companie.


DESCRIEREA FIRMEI

Business Activ Consult este o firma de consultanta in domeniul afacerilor si resurselor umane.

Serviciile noastre sunt special concepute pentru a se adapta tuturor solicitarilor intr-o piata in continua dezvoltare in care concurenta este din ce in ce mai acerba iar nevoia promovarii valorilor este in continua crestere.