Recrutam medici pentru Anglia

Business Activ Consult

14-03-2011 | EXPIRA LA 13-04-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

-


CERINTE

Pentru a putea lucra in Anglia ca si doctor trebuie sa fiti inregistrat. Inregistrarea trebuie sa vi-o faceti singur, dureaza in jur de o luna maximum 2 luni. Dupa ce sunteti inregistrat o sa va oferim si un loc de munca.

Locurile de munca disponibile in momentul intrarii in baza nostra de date nu va garantam ca vor mai fi valabile si dupa ce veti fi inregistrat , dar veti beneficia de alte oferte de munca.

Inregistrarea se va face la Consiliul de Medicina Generala din Anglia (General Medical Council). Este o procedura foarte simpla care se poate face si pe internet on line la urmatorul web site: http://www.gmc-uk.org/.

Intrati si completati on line, o sa vi se ceara sa completati experienta d-voastra din ultimii 5 ani, chiar daca ati fost angajat sau nu, ar trebuie sa aveti un curriculum vitae completat langa d-voastra (va trebui sa scrieti perioada de angajare, daca ati avut vreun contract in aceeasi perioada, vacante, vacanta de studiu, de maternitate, pauze de cariera, perioada fara sa fiti angajat). Odata completat trebuie sa platiti o taxa de 410 lire. Plata se va face prin carduri Visa, MasterCard, Electron, Visa Delta sau Solo.Daca veniturile d-voastra pe an sunt mai mici decat 21,862 lire puteti beneficia de o reducere la taxa de inregistrare, un discount de 205 lire.

Odata ce ati facut aplicatia on -line o sa primiti un email in care o sa vi se ceara sa trimiteti o serie de documente prin posta, se trimit copii ale documentelor:

Dovada de identitate
Titlurile de calificare ??i scrisori Conformitate
Certificat of Good Standing (valabil 3 luni)
Referin??e Angajator (valabile 3 luni, sa aiba antet, numere de telefon de la spital, manager, pozitia pe care ati lucrat, responsabilitati, perioada angajarii)
Traduceri in engleza dupa actele care sunt in Romana.
Dupa ce ati fost inregistrat trebuie sa mergeti cu originalele pentru identity check. Inainte de a merge pentru identificare trebuie sa ne anuntati pentru a vi se trimite curriculum vitae la angajator pentru a obtine o oferta pentru dumneavoastra.



- NU SE PERCEPE COMISION.


DESCRIEREA FIRMEI

Business Activ Consult este o firma de consultanta in domeniul afacerilor si resurselor umane.

Serviciile noastre sunt special concepute pentru a se adapta tuturor solicitarilor intr-o piata in continua dezvoltare in care concurenta este din ce in ce mai acerba iar nevoia promovarii valorilor este in continua crestere.