RECRUTAM : Bucatari, Bucatari Coordonatori, Bucatar Sef, Patiseri, Cofetari – angajare hoteluri , restaurante, gastro puburi din Marea Britanie

G&G Recruitment

13-12-2012 | EXPIRA LA 12-01-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

RECRUTAM : Bucatari, Bucatari Coordonatori, Bucatar Sef, Patiseri, Cofetari – angajare hoteluri , restaurante, gastro puburi din Marea Britanie.

CARACTERISTICI ale programului companiei noastre : recrutam bucatari cu experienta in posturi de coordonare si bucatari cu potential de dezvoltare si minim 1 an experienta - interviuri zilnic prin skype sau la sediul companiei noastre - angajare in 2,3 saptamani - plasament personalizat - posibilitatea de plata in transe a costurilor de mediere pentru bucatari cu experienta de minim 3 ani in bucataria internationala - asistenta permanenta dupa angajare - asistenta Blue Card - Yellow Card in 4-6 saptamani de la oferta de munca; informare si consultanta gratuita ; fara comision de mediere pentru bucatarii cu Yellow Card sau Blue Card – plasamente inclusiv la nivel de michelin stars - job garantat pe durata cursurilor vocationale in UK .



EXPERIENTA NOASTRA: de 11 ani recrutam personal hotelier/restaurant , in special BUCATARI si PATISERI - COFETARI pentru angajari in MAREA BRITANIE in hoteluri de 3-4-5 stele, restaurante, gastropub-uri, pub-uri si inn-uri ! pentru proiecte de recrutare din Romania avem o experienta la fel de vasta, inclusiv deschideri de hoteluri de 4-5 stele si restaurante de lux .



PORTOFOLIU EXCELENT DE ANGAJATORI in Marea Britanie: Hilton, Marriott, Best Western, Fairmont, Elite Hotels, Ramada, Folio Hotels, De Vere Hotels, Holiday Inn, Novotel, Qhotels, Millenium & Copthorne hotels, Vonessen, Pride of Britain, Green King, Lock Fyne si alte sute de angajatori ! ; in portofoliul de clienti ai companiei noastre regasiti organizatii cu standarde de PREPARARE de 1-5 rosette si STELE MICHELIN (vezi pagina web http://www.ihrc.ro/en/vacancies/ .


CERINTE

DESCRIERE PROGRAM

Recrutam bucatari cu experienta in bucataria Internationala, continental europeana, italiana, mediteraneana, frantuzeasca, englezeasca, chinezeasca, japoneza, mexicana, etc
Recrutam bucatari cu experienta dobandita in tara sau strainatate, in restaurante, puburi sau hoteluri, moteluri, catering, vase de croaziera, cluburi private din Statele Unite;

Recrutam FARA COMISION bucatari – cofetari – patiseri cu experienta in Marea Britanie care au deja YELLOW CARD sau BLUE CARD ! Si pentru acestia avem joburi si salarii de exceptie !

Anual, zeci si sute de oportunitati de dezvoltare profesionala la orice nivel de CARIERA (de la entry level pana la nivel de management inclusiv), in orice DEPARTAMENT BUCATARIE (CALDA, RECE, FINE DINING si A LA CARTE, BUFET SUEDEZ, MAIN DINING SI EVENIMENTE, etc), orice PROFIL ORGANIZATIONAL (hoteluri 3-4-5 stele, restaurante, gastropub’uri, pub’uri si inn’uri ).


POSTURI VACANTE SI SALARIZARE / DEPARTAMENT KITCHEN:

-ENTRY LEVEL: Ajutor bucatar (kitchen assistant) , bucatar (commis chef) , demmis chef ----- salarii incepand de la 12-14-15.000 lire brut/an – cerinte engleza mediu
- MIDLE AND TOP: bucatar coordonator (chef de partie), sous chef si bucatar sef ( Sous chef & Head Chef) ------- salarii incepand de la 15 – 20 - 24.000 lire brut/an – cerinte engleza mediu spre avansat
*** Posturile sunt disponibile atat in sectia calda cat si/sau in sectia rece …. atat pentru preparare restaurant a la carte, bufet suedez, fine dining, evenimente si conferinte, bar si room service
*** Pentru patiseri si cofetari , salarizarea este cu 1-2.000 lire/an mai mare decat cele pentru posturile de bucatar !
*** Salariile sunt direct proportionale cu standardele de preparare , volumul de munca, tip clientela, zona,numarul de stele al fiecarui hotel /restaurant in parte .

DETALII CONTRACT

Contract si drept de munca (yellow card sau purple card) in Marea Britanie pe o perioada de 1 an , cu posibilitatea prelungirii acestuia peste durata initiala !
Program de lucru de 40-45 ore/saptamana, 5 zile lucratoare/saptamana , concediu legal de 28 zile platit, asigurari de sanatate, cazare si masa asigurate !
Dupa 1 an de zile de la obtinerea Yellow Cardului poti opta pentru prelungirea contractului sau reinnoirii acestuia si obtinerea Blue Cardului cu drepturi depline de somaj, pensie, vechime in munca !


BENEFICII OFERITE

www.ihrc.ro


DESCRIEREA FIRMEI

Hospitality HR specialists for Hotels, Restaurants, Catering, Casinos, Bars and Clubs, Tourism Agencies