personal hotelier (supervizori si manageri) - Hoteluri si Restaurante - Marea Britanie

G&G Recruitment

26-02-2013 | EXPIRA LA 28-03-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

RECRUTAM supervisori si manageri cu experienta in domentiul hotelier in orice departament pentru angajare in hoteluri de 3-4-5 stele si restaurante din Marea Britanie!

DETALII PROGRAM UK ELITE HOSPITALITY JOBS (WORK PERMIT SCHEME – PURPLE CARD )
Programul e destinat profesionistilor cu experienta de minim 5-6 ani experienta in domeniu si de celor de minim 3 ani, probati cu referinta, intr-un post de coordonare, supervizare, manager in industria HoReCa (hotel, restaurant, catering) ; Programul nu presupune inscrierea la cursurile vocationale !

POSTURILE VACANTE disponibile pe departamente:
Food & Beverage: restaurant supervisor, head waiter, restaurant or banqueting manager, operation manager, f&b manager
Kitchen: chef de partie, sous chef, head chef, executive chef
Front Office:front office supervisor, front office manager
Room Division : housekeeping supervisor, housekeeping manager


CERINTE

DETALII CONTRACT
Contract si drept de munca pe o perioada de 1,2, 3 ani , cu posibilitatea prelungirii acestuia peste durata initiala ! timp mediu necesar pentru angajare 1-2 luni.
Program de lucru de 40-45 ore/saptamana, 5 zile lucratoare/saptamana , concediu legal de 28 zile platit, asigurari de sanatate, cazare si masa asigurate ! Dupa 1 an de zile de la obtinerea Purple Cardului poti opta pentru obtinerea Blue Cardului cu drepturi depline de somaj, pensie, vechime in munca;



DESPRE COMPANIA NOASTRA:
PORTOFOLIU EXCELENT DE ANGAJATORI in tara si strainatate: Hilton, Marriott, Intercontinental, Ramada, Best Western, Fairmont, Elite Hotels, Ramada, Folio Hotels, De Vere Hotels, Holiday Inn, Novotel, Sofitel, Qhotels, Millenium & Copthorne hotels, Vonessen, Pride of Britain, Green King, Lock Fyne si alte sute de angajatori ! ; in portofoliul de clienti ai companiei noastre regasiti organizatii cu standarde de PREPARARE de 1-5 rosette si STELE MICHELIN


BENEFICII OFERITE

www.ihrc.ro


DESCRIEREA FIRMEI

Hospitality HR specialists for Hotels, Restaurants, Catering, Casinos, Bars and Clubs, Tourism Agencies