MOTHER HELP U.K

BANCA DE JOBURI

20-01-2012 | EXPIRA LA 19-02-2012

Job expirat

RESPONSABILITATI

Programul de munca Mother Help da posibilitatea doamnelor din Romania sa plece rapid in Anglia la o familie gazda pentru a ajuta cu cresterea si ingrijirea copiilor si sa CASTIGE BANI.

Descrierea postului:

- Ai intre 18-55 ani ?
- Doresti sa faci bani ?(posibilitate castig intre 400 si 800 lire sterline / luna)?
- Cunosti limba engleza la nivel minim conversational ?
- Doresti sa lucrezi in cadrul unei familii ca Mother Help beneficiind de masa si cazare gratuit?
- Doresti sa pleci rapid (maxim 1 saptamana) si ieftin prin intermediul acestui program?
- Doresti ca dupa un an sa ti se ridice restrictiile de munca pe care romanii le au in Marea Britanie si sa poti muncii in orice domeniu de activitate?

Atunci aceasta este sansa ta ! Profita de ea si rezervati un loc in programul Mother Help acum!

Principalele voastre RESPONSABILITATI constau in a ingriji copii familiei gazda, de a-i duce si aduce de la scoala sau gradinita, dupa caz, de a-i hrani, de a va juca impreuna cu ei si de asemenea de a face menaj usor in casa, adica sa stergeti praful, sa dati cu aspiratorul, lucruri pe care oricum le faceti si acasa.
Toate aceste responsabilitati va vor ocupa circa 5-8 ore pe zi.


CERINTE

Nu exista cerinte speciale, acest program fiind indicat pentru doamnele cu varste cuprinse intre 18 si 55 de ani, care doresc sa plece repede si cu o baza legala sigura in Anglia si si sa castige bani.


BENEFICII OFERITE

Veti fi platita cu minim 100 lire pe saptamana si maxim 200 lire pe saptamana, fara sa cheltuiti nimic pe cazare si masa.
- Dupa 12 luni de munca veti obtine Blue Card-ul, ceea ce inseamna ridicarea restrictiilor de munca in Anglia si posibilitatea sa lucrati in orice domeniu doriti fara obligatia sa aveti permis de munca.
- De asemenea, aveti o sansa extraordinara de a va perfectiona nivelul limbii engleze, atat in cadrul familiei gazda, cat si prin participarea la cursuri de limba engleza avizate de Oxford sau Cambridge, daca doriti.
- Este o experienta de viata extraordinara care va ofera sansa de a castiga bani frumosi si de a ajunge repede si sigur in Anglia.
- va puteti majora castigul, datorita faptului ca veti avea dreptul legal sa munciti part-time in orice domeniu in UK;
- Veti fi cazata intr-o camera separata cu tot ceea ce este necesar pentru a va simti confortabil. De asemenea, veti lua masa impreuna cu familia si veti avea asigurare medicala platita de familia gazda.
- Toate familiile care angajeaza Mother Help de la agentia noastra sunt supuse verificarii eligibilitatii.