medici dentisti/ stomatologi in UK

BRAINS CONSULTING

11-02-2016 | EXPIRA LA 12-03-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

Medici dentisti, stomatologi in UK (Anglia)

Descriere:
Clinetul nostru ofera oportunitati de angajare medicilor dentisti in cabinetele private din Marea Britanie. Cele mai multe locatii sunt in Anglia, imprehurul Londrei.
Candidatii care primesc o oferta de angajare vor primi pachete salariale atractive, precum si posibilitatea de a-si continua formarea profesionala si de a avansa in cariera. Pe linga salarul de baza, vor avea acces la un sistem atractiv de bonusuri.

ordanta cu reglementarile locale si nationale din cadrul sistemului de sanatate britanic.
Care este salarul pe care il puteti primi?
Salarul mediu pe care il puteti cistiga este de peste £70,000 brut pe an. Cei care sunt dispusi sa lucreze mai mult pot sa depaseasca £100,000 brut pe an.


CERINTE

Care sunt responsabilitatile principale?
Pentru a lucra pentru clientul nostru trebuie sa practicati o gama larga de proceduri specifice, in concordanta cu reglementarile locale si nationale din cadrul sistemului de sanatate britanic.
Cerinte:
- Pentru a putea ocupa o pozitie de medic dentist in UK trebuie sa aveti o experienta de 2 – 3 ani consecutivi si sa fiti eligibili pentru inregistrarea la Colegiul Britanic al Medicilor Dentisti (General Dental Council - GDC).
- Deasemenea trebuie sa obtineti atestatul UBELT de limba engleza, cu un punctaj minim de 2.5 sau echivalentul in cazul altor tipuri de atestate IELTS 7.


BENEFICII OFERITE

Care este salarul pe care il puteti primi?
Salarul mediu pe care il puteti cistiga este de peste £70,000 brut pe an. Cei care sunt dispusi sa lucreze mai mult pot sa depaseasca £100,000 brut pe an. Cei interesati trebuie sa se inscrie in baza de date a agentiei de recrutare si sa isi creeze un CV online.
Pentru inscrierea propriu-zisa in procesul de recrutare, BRAINS CONSULTING solicita candidatilor sa detina urmatoarele documente:
- Certificatul de inscriere in General Dental Council (GDC)
- Dovada promovarii unuia dintre tipurile de teste de limba engleza recunoascute de GDC.
- CV detaliat in limba engleza
Agentia ofera consultanta GRATUITA in toate etapele procedurii de selectie.


DESCRIEREA FIRMEI

Brains Consulting este o firma acreditata de consultanta in resurse umane, specializata pe servicii de personal: recrutare si selectie de personal, consultanta in resurse umane si executive search.

Brains Consulting ofera in special locuri de munca in strainatate in domeniile: medical, IT si inginerie.