Lucrător cu produse alimentare în depozit

First Choice Recruitment-Romania

10-01-2015 | EXPIRA LA 12-01-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

- manipularea de mărfuri în depozit; mutarea de mărfuri şi produse în depozit; recepţia de mărfuri şi semnarea de primire; selectarea şi împachetarea de produse pentru expediere; încărcarea şi descărcarea de mărfuri şi produse din stoc; orice alte responsabilităţi solicitate de superiori
Munca in mediu frigorific la +3 pana +12 grade Celsius. Angajatorul asigura uniforma termica pentru protectie impotriva frigului.


CERINTE

Persoane care cunosc engleza cel puţin la nivel de conversaţie. Avem locuri de muncă şi pentru persoane cu un nivel elementar de limbă engleză.
Costuri pentru candidaţi:
A) Taxă de procesare a dosarului: 250 lei, care se plăteşte când candidatul se înregistrează la noi.
B) Partenerii nostri acoperă costurile noastre și nu există taxe de agenție
C) Bilet de avion spre Marea Britanie. Am contractat de asemenea şoferi care vor lua noii angajaţi de la Cluj şi alte locaţii şi îi va duce la locurile de cazare, dacă consideraţi că biletul de avion este prea scump. Şoferii noştri au opriri în Piatra Neamţ, Târgu Mureş, Oradea, Arad, Sighişoara, Braşov şi Cluj-Napoca. Preţul pentru acest serviciu este de 130-140 £.
D) Achitarea cazării în avans pentru 1 săptămână şi taxă de broker: £ 405 (se plăteşte în Marea Britanie)
E) Bani pentru a va intretine pana la prima plata a salariului: aproximativ £150


BENEFICII OFERITE

Retribuţie: Angajaţii sunt plătiţi cel puţin cu £ 6.50/oră. Angajaţii sunt plătiţi săptămânal prin transfer bancar sau cec. Vă ajutăm să deschideţi un cont bancar în Marea Britanie, dacă nu aveţi deja un cont.

Ore suplimentare: Angajatul acceptă să lucreze ore suplimentare cerute de specificul companiei. Orele suplimentare planificate si obligatorii sunt plătite cu tariful orar normal. Orele suplimentare cerute în regim de urgenţă de către angajator sunt plătite cu o rată de 1,5 faţă de tariful orar normal. Acest tarif este plătit doar dacă au fost lucrate toate orele din programul normal al săptămânii respective. Dacă aţi lipsit o zi din cauza unor probleme de sănătate, atunci va trebui sa lucraţi orele suplimentare la tariful orar normal.

Timpul de lucru: - Minimum 40 de ore pe săptămână. Schimburile şi zilele în care se lucrează variază în funcţie de locaţie şi angajator. - Angajatorul îşi rezervă dreptul de a introduce ore suplimentare în funcţie de necesităţile companiei. Angajatul va avea 2 sau 3 zile libere pe săptămână, depinzând de schimburile de lucru ale angajatorului.


DESCRIEREA FIRMEI

First Choice Recruitment oferă servicii eficiente de recrutare şi plasare a forţei de muncă în UE și Norvegia de mai bine de 10 de ani. Având filiale în 5 ţări: Polonia, Letonia, Lituania, România, Marea Britanie, oferim o gamă largă de job-uri pentru muncitori calificați cât și necalificați.

Oferim partenerilor noștri servicii de înaltă calitate:
selectarea candidaților potriviți
furnizarea de soluții pentru cazare și transport
organizarea de training-uri suplimentare pentru a avea muncitori bine pregătiţi.
În ultimii ani, First Choice Recruitment a fost de asemenea un partener de încredere pentru centrele de formare profesională locale și școlile de limbi străine iar în urma acestei cooperări firma noastră a dezvoltată mai multe oportunităţi pentru cei în căutarea unui loc de muncă dar în acelaşi timp am dezvoltat şi posibilitatea de a livra personal calificat şi cu experienţă partenerilor noştri.

Oferim forță de muncă pentru următoarele domenii:
Agricultură și Horticultură
Logistică
Prelucrarea metalelor
Servicii hoteliere
Sănătate
Construcţii
Prelucrarea alimentelor, precum şi multe alte domenii.
Valorile noastre:
Servicii sigure şi de înaltă calitate
Orientaţi către colaborarea client-partener
Orientare către rezultate
Disciplină