HoReCa ( hoteluri, restaurante, catering) in ANGLIA

Europrorecruit SRL

21-10-2013 | EXPIRA LA 20-11-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

Marea Britanie este una din tarile in care romanii inca au nevoie de un permis de munca pentru a putea presta activitati profesionale. Prin inscrierea in cadrul programului “Studii si practica in domeniul HoReCa in Marea Britanie”, veti beneficia de o serie de avantaje care fac acest program sa fie dorit de romanii care vor sa isi dezvolte cariera profesionala in Marea Britanie. Asadar,
• Pe parcursul celor 12 luni de formare vocationala (practica) veti beneficia de un permis de munca temporara, in domeniul in care urmati cursul. Dupa 12 luni de munca neintrerupta in Marea Britanie puteti obtine blue card-ul, permisul de munca prin care veti avea dreptul sa lucrati fara restrictii in Marea Britanie, in orice domeniu;

Programul acopera o gama foarte mare de meserii din domeniul hotelier – restaurante, posturi care presupun contactul direct cu clientii, dar si ocupatii care nu impun acest lucru. Din acest motiv, agentia noastra sprijina in demersul de angajare atat persoane care au experienta profesionala relevanta si/sau o calificare, cat si persoane care isi doresc sa dea startul unei cariere in domeniul turistic. Punem accent pe nivelul de motivare si cunoasterea limbii engleze. Agentia EUROPRORECRUIT acorda o mare atentie relatiei pe care o are atat cu angajatorii colaboratori, cat si cu candidatii, iar acest lucru determina o continua crestere a numarului de oferte venite dinspre angajatori si a numarului de persoane plasate lunar in Marea Britanie. In acest moment, in cadrul programului “Personal hotelier – restaurante in Anglia” sunt disponibile urmatoarele locuri de munca:
- Receptioneri (Receptionists)
- Hostesa/Bell Boy (Hostess / Bell Boy),
- Ospatari/Ospatarite (Waiters/Waitresses)
- Barmani
- Bucatari/Bucatari sefi (Chef / Head Chef)
- Ajutori Bucatar (Kitchen Assistant)
- Cameriste (Housekeeping)
- Personal curatenie (Cleaners)
- Personal intretinere/mentenanta
- Vanzatori (Shop Assistant)
dar si alte posturi in domeniul hotelier.


CERINTE

Avand in vedere specificul activitatilor prezentate mai sus, pentru acest program pot aplica persoanele care:
• au cunostinte de limba engleza cel putin la nivel conversational;
• nu au cazier judiciar;
• sunt clinic sanatoase, atat fizic cat si psihic;
• au un minim de experienta.
Calificarea in domeniu nu este un criteriu obligatoriu/eliminatoriu, dar constituie avantaj.


BENEFICII OFERITE

• Salarizarea:
Porneste de la: minim 6,19 Lire Sterline / ora, ceea ce inseamna ca intr-o luna se poate castiga intre: 972 – 1.728 Lire Sterline /luna.
Numar de ore lucrate pe saptamana: minim 35 ore /saptamana, maxim 72 ore / saptamana. Angajatorii asigura salarizarea saptamanal sau de 2 ori pe luna.

• Perioada contractului de munca:
Contractele de munca sunt pe o perioada de 12 luni si se prelungesc automat daca va doriti si dvs. acest lucru.

• Conditiile de lucru:
Se lucreaza in hoteluri, restaurante, cafenele, baruri, in conditii foarte bune de calitate si igiena, in schimburi atat de zi cat si de noapte.

• Cazarea:
Este identificata si pusa la dispozitie de catre angajator, iar costul va fi dedus din remuneratia lunara a candidatului.

• Locatii de munca
Angajatorii colaboratori ai agentiei noastre sunt situati pe tot teritoriul Marii Britanii, dar cu preponderenta in imprejurimile Londrei, Devon, Bath, Bristol, Birmingham, Leeds, Liverpool, etc.

• COSTURILE ACESTUI PROGRAM:
Prin intermediul programului Studii si practica in domeniul HoReCa in Marea Britanie, romanii au sansa de a lucra legal in acest stat in cadrul unor cursuri de formare profesionala. Cursurile sunt vocationale si presupun dobandirea de abilitati practice la locul de munca. Agentia noastra sprijina candidatii in identificarea institutiilor de invatamant care ofera cursuri vocationale si in identificarea locruilor de munca in care candidatii isi vor desfasura orele de practica platita si in demersul de inscriere.
CANDIDATII POT ALEGE OPTIUNEA DE PLATA A TAXEI DE MEDIERE DIN SALARIU !!!
A) Taxele catre agentia EUROPRORECRUIT se platesc in doua rate astfel:
- Taxa de procesare a dosarului: 550 RON – se plateste la semnarea contractului de mediere.
- Taxa de mediere : In functie de momentul pe care il doritii pentru plata acestui comision, alegeti una din variantele de mai jos care vi se potriveste:
• 375 Lire Sterline – Daca se opteaza pentru plata la semnarea contractului de
mediere, in urma sustinerii interviului si acceptarii in program.
• 450 Lire Sterline - Daca se opteaza pentru plata la semnarea contractului de practica platita, inainte de plecarea din tara.
• 600 Lire Sterline - Daca se opteaza pentru plata din primul castig salarial.
• 750 Lire Sterline - Daca se opteaza pentru plata in 3 rate lunare, din castigul salarial, cate 250 Lire Sterline / luna.
B) Taxa anuala de scolarizare, catre institutia de invatamant, se plateste in rate, astfel:
- Taxa de inregistrare / inrolare – 300 Lire Sterline (se achita prin transfer bancar, la momentul semnarii scrisorii de inrolare la institutia de invatamant).
- Restul ratelor din Taxa anuala de scolarizare se platesc in 2 variante, in fct. de pozitia dorita:
1) 10 rate lunare de cate 190 £, din care prima rata la sosirea candidatului in Marea Britanie, la institutia de invatamant, iar restul de 9 rate se vor plati dupa prima luna de la inceperea practicii. (pentru pozitiile de camerist(a), curatator, ajutor/curatenie bucatarie, femeie servici, in hoteluri, companii de curatenie sau azile batrani, etc…).
2) 10 rate lunare de cate 210 £, din care prima rata la sosirea candidatului in Marea Britanie, la institutia de invatamant, iar restul de 9 rate se vor plati dupa prima luna de la inceperea practicii.
C) Bilet avion Romania – Anglia: ~ 170 – 220 Euro (in fct. de perioada plecarii).
D) Alte costuri suportate de candidat:
- Asigurare medicala complexa (obligatorie pt dosarul la Home Office) – 25 £ (optional);
- Asistenta in gasirea unei cazari pentru cateva zile, pana la inceperea muncii – 25 £ (optional);
- Bani de buzunar (pentru mancare si cazare) pe perioada asteptarii primului salariu.


DESCRIEREA FIRMEI

EUROPRORECRUIT este o agenţie de recrutare cu experienţă în selecţia şi plasarea forţei de munca în străinătate, acreditată de Ministerul Muncii, cu sediul in București , care vine în sprijinul clienților și candidaților prin intermediul agențiilor din teritoriu.