HOME CARE WORKER

Alpenbestcare Ltd

07-12-2014 | EXPIRA LA 07-12-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Descriere a postului:

Ingrijitorul de batrani ( home care worker)este o persoana care are grija de batrani sau persoane cu disabilitati care lociuesc in propiile case. Este un post pentru care ai nevoie de foarta multa rabdare. Un ingrijitor se ocupa in principal cu asistarea pacientului pentru efectuare zilnica a igienei personale pentru activitati de imbracare si hranire, medicatie, manipulare manuala si transfer, support in situati de urgenta si prim ajutor, monitorizarea starii pacientului, completarea documentelor de raportare, prevenirea crearii focarelor de infectie, asigurarea conditiilor igienico – sanitare generale la locul de munca, asistenta la curatenia locuintei, efactuarea cumparaturilor.


CERINTE

Candidatul pe care il cautam trebuie sa aiba abilitati bune in comunicare si scriere in limba engleza, alaturi de angajamentul, entuziasmul si profesionalismul de care trebuie sa dea dovada pentru a putea indeplini nevoile clientilor nostrii.
Candidatul trebuie sa fie vorbitor de limba engleza si sa posede permis valid de conducere.


BENEFICII OFERITE

Oferim : masina de serviciu / training gratuit / contract de munca / alaturi de alte beneficii.
Salariul oferit : 16.000 – 20.000 £ per an


DESCRIEREA FIRMEI

Alpenbest Care, an organisation who pride themselves on being able to offer care packages to meet individual needs, requires dedicated individuals to join their expanding team.