Doctori RMO in Anglia

A-TEAM MEDICAL RECRUITMENT

20-01-2012 | EXPIRA LA 19-02-2012

Job expirat

RESPONSABILITATI

Descrierea locului de munca variaza in functie de nevoile individuale ale spitalelor-client, dar sarcina principala a RMO-ului consta in gestionarea riscurilor. Acest lucru presupune recunoasterea si evaluarea schimbarilor in conditia pacientului si comunicarea acestor informatii consultantului responsabil de pacient.

Ca RMO, va veti ocupa in mare masura de tratamentul post-operatoriu al pacientilor. In fiecare sarcina insa veit fi sustinut de catre o echipa de asistente cu care veti lucra indeaproape.


CERINTE

1. Nivel foarte bun al limbii engleze (desi nu se cere un certificat lingvistic, nivelul de limba al candidatilor trebuie sa fie unul avansat).

2. Minim 2 ani de experienta medicala recenta post-absolvirea facultatii.


3. Experienta post-absolvire trebuie sa includa in mod obligatoriu 6 luni pe Chirurgie Generala si 6 luni pe Medicina Generala. Este considerata experienta relevanta pentru acest job cea dobandita in urmatoarele specialiati: Chirurgie Generala, Chirurgie Ortopedica, Medicina Generala, Medicina de Urgente. Un avantaj il reprezinta si experienta de minim 6 luni in Pediatrie sau Oncologie.


4. Inregistrare la GMC. Agentia noastra va poate ajuta cu aceasta inregistrare, important este sa aveti Certificatul de Conformitate de la Ministerul Sanatatii.

5. Doctorii interesati trebuie sa aiba bune cunostinte de: recum si bune cunostinte de:
- Resuscitare si Defibrilare,
- Prelevare de sange (folosind sistemul Vacu-tainer) si Canulare venoasa: minim 300 de canulari si minim 300 recoltari de sange sunt cerute pentru acest job.
- EKG-uri - aplicare, interpretare si tratarea pacientilor in consecinta: minim 200 de EKG-uri interpretate sunt cerute inainte de interviu.
- Cunostinte farmaceutice - denumirea medicamentelor (mai ales analgezice, anti-emetice si anti-biotice), dozaj, indicatii, contra-indicatii, efecte advrese, abrevieri, familiarizare cu BNF etc.,
- Cateterizare vezicala la barbati si femei - cand si cum se realizeaza, cu/fara administrare de anti-biotice.


BENEFICII OFERITE

Cazarea si mancarea sunt gratuite in timpul serviciului iar camera de apel va avea TV prin satelit.

Pentru mai multe informatii nu ezitati sa vizitati site-ul nostru: www.ateam.ro.


DESCRIEREA FIRMEI

A-Team Medical Recruitment este o agenţie internaţională de recrutare şi plasare a cadrelor medicale în Marea Britanie şi Irlanda. În cazul în care aţi dori să lucraţi în Marea Britanie şi Irlanda, practicând una dintre profesiile pe care le promovăm, vă oferim consultanţă gratuită si vom fi alaturi de dvs pina in momentul in care incepeti activitatea.

Email: laurentiu.marc@ateamhr.com
Nr. tel. 021.300.90.87
Vizitati pagina noastra web: www.ateam.ro