Dadaca in Anglia

SC BELRAO GROUP SRL

21-11-2014 | EXPIRA LA 21-12-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Programul de ingrijire copii Anglia - "Mother Help in ANGLIA", este un program extrem de cautat, deoarece ofera posibilitatea femeilor care au o varsta destul de inaintata si care isi gasesc destul de greu un loc de munca sa inceapa munca in Marea Britanie la o familie gazda, avand cazarea si masa asigurata gratuit in cadrul acestei familii, in schimbul ajutorului pe care il ofera familiei cu cresterea copiilor acesteia.

Orice femeie cu varsta intre 18 si 55 ani (inclusiv), care cunoaste limba engleza la un nivel minim de conversatie poate sa fie plasata de catre agentia noastra cu un contract in cadrul unei familii din Anglia.


CERINTE

- maxim 55 ani
- engleza nivel conversational
- persoana calma, placuta
Costuri:
- 50GBP - la inscriere
- 250GBP - la acceptarea unei familii si semnarea contractului de munca
- bilet de avion
- bani de buzunar (aproximativ 150GBP)


BENEFICII OFERITE

Principalele voastre RESPONSABILITATI constau in a ingriji copii familiei gazda, de a-i duce si aduce de la scoala sau gradinita, dupa caz, de a-i hrani, de a va juca impreuna cu ei si de asemenea de a face menaj usor in casa, adica sa stergeti praful, sa dati cu aspiratorul, lucruri pe care oricum le faceti si acasa.
Toate aceste responsabilitati va vor ocupa circa 5-8 ore pe zi.

Se semneaza contract de munca inainte de a pleca din tara pe minim 1 an de zile cu posibilitate de prelungire.


DESCRIEREA FIRMEI

BRG este agentie de recrutare a fortei de munca infiintata in 2005, implicata in dezvoltarea programelor de schimb cultural si experienta practica: au pair, career training, work and travel, step up etc in tari precum: Grecia, SUA, Anglia, Canada, Germania. Noi iti vom oferi o experienta de viata pornind de la propria noastra experienta.