Constructori calificati

Blu Global

17-02-2017 | EXPIRA LA 19-03-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

CASTIGA pana la € 3.000 pe luna
Una dintre companiile de plasare de top din Europa cauta Constructori calificati (Pentru un contract pe termen lung), pentru a trai si munci in Marea Britanie.

Descrierea postului:
Avem un de client pentru constructii de mare profil din Marea Britanie care cauta operatori cu experienta sau echipe de lucratori pentru a efectua lucrari de instalare a tevilor de telecomunicatie, lucrari civile generale si lucrari de excavare. Munca este de lucru manual, in aer liber, predominant excavarea si reamenajarea atat suprafetelor dure cat si moi, de ex; drumuri, trotuare si spatii verzi.

Acestea sunt posturi permanente, cu norma intreaga in principal in sud-vestul Regatului Unit. Se ofera asistenta cu cazarea.


CERINTE

Candidatul trebuie sa aiba experienta in contructii civile cum ar fi instalarea de tevi sau conducte pentru telecomunicatii.
Experienta in saparea de mini transee este un avantaj.
Trebuie sa aiba experienta cu reamenjarea asfaltul si a betonului.
Experienta pe un mini excavator ar fi un avantaj.
Acreditari precum NRSWA, NPORS sau CPCS sunt bine-venite.
Trebuie sa aiba un nivel bun de ENGLEZA.

Va rugam sa trimiteti CV-ul dumneavoastra actualizat in LIMBA ENGLEZA la cv.ro@blu-global.com si consultantul nostru va va contacta direct.

Nu se percepe comision!


DESCRIEREA FIRMEI

Blu-Global is a European placement and training Specialist who offer a complete and comprehensive placement Service with access to our E-learning platform.
We search for the ideal candidates all over Europe and place them to work on both permanent and temporary contracts with our prestigious clients.
Our Mission is to provide the best personalized service, adapted to the characteristics and requirements of each client, at the best price, at the right time, with the most suitable resources, promoting a win-win strategy
In addition to our recruitment activity, Blu-Global specializes in helping people develop their English skills and other skills that they require for international success.