CARE ASSISTANTS MAREA BRITANIE

SEARCH&EMPLOYMENT

31-05-2014 | EXPIRA LA 30-06-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Recrutam urgent Care assistants pentru Mare Britanie . Se lucreaza in azile private de batrani, in conditii foarte bune de calitate si igiena, in schimburi atat de zi cat si de noapte. Sarcinile includ :igiena personala, spalatul pe dinti, schimbarea hainelor, asistarea rezidentilor cand merg la toaleta, schimbare pad-uri, golirea catheterelor. Alte responsabilitati includ evidenta pacientilor, supravegherea alimentatiei, prevenirea escarelor, colectarea probelor si trasportul rezidentilor.

Plecarile se fac saptamanal si nu implica costuri mari din partea candidatilor

FIRMA NU PERCEPE COMISION DE MEDIERE !!!


CERINTE

-nu este necesara experienta profesionala
-nivel de baza al limbii engleze
-disponibilitate pentru a lucra in Marea Britanie minim un an de zile
-persoana motivata si dispusa sa desfasoare activitati de ingrijire pentru persoane varstnice


BENEFICII OFERITE

-salariul minim este de 6,31 lire brut/ora
-cazare este asigurata de angajator dar este platita de candidat (costul chiriei incluzand intretinerea este de aproximativ 200 lire /luna)
-se asigura training din partea angajatorului si se elibereaza un Certificat de competente la sfarsitul acestuia
-se garanteaza incheierea contractului de munca dupa terminarea training-ului


DESCRIEREA FIRMEI

Search& Employment este o societate dedicata exclusiv plasarii de personal medical in Uniunea Europeana pentru spitale, case de odihna pentru batrani, clinici de stat si private. Societatatea ofera un sprijin real atat candidatilor interesati de obtinerea unui loc de munca in institutii de profil din Uniunea europeana cat si angajatorilor care doresc sa-si completeze efectivul de personal.
Calitatea prestatiilor noastre are la baza experienta acumulata din 2011 si pana in prezent in plasarea de personal medical oferind in permanenta sprijinul candidatilor nostri atat inainte cat si post plasare cat si nevoilor specifice angajatorilor.