Bucatari, Ajutor de Bucatari si Sefi Bucatari de toate nivelele, cu experienta!!!! ANGLIA

STUDLINE SRL

10-04-2014 | EXPIRA LA 10-05-2014

Job suspendat de catre administratorul site-ului

RESPONSABILITATI

Restaurante de renume din ANGLIA cauta Bucatari, Ajutor de Bucatari si Sefi Bucatari de toate nivelele, cu experienta!!!!


CERINTE

- barbati si femei;
- experienta de cel putin 1 an;
- limba engleza la nivel mediu sau bun;
- sa dea o atentie deosebita detaliilor in ceea ce priveste serviciul produselor alimentare (calitate, marimea portiilor, consistenta);


BENEFICII OFERITE

CONTRACT LEGAL: Prima perioada e de 6 luni, cu posibilitate de prelungire;

CASTIGURI EXCELENTE: 1500 – 1700 GBP / luna (pentru minim 40 ore/saptamana) + 8,45GBP/ora suplimentara (se pot lucra pana la 70 ore/saptamana in perioadele aglomerate) + Bacsis saptamanal.

CAZAREA: este identificata si pusa la dispozitie de restaurant, insa platita de candidat. Cheltuielile pentru cazare, inclusiv utilitati (apa, gaze, electricitate, gunoi etc.) se ridica la aproximativ 200-250 Lire/ luna in functie de locatie. Plata chiriei se face saptamanal sau lunar, in functie de data primirii castigului. Cazarea se face in camere individuale sau duble (doua persoane in camera ) in apropierea locului de munca;

MASA: Mesele dvs. vor fi oferite GRATUIT în timpul orelor de program;

ALTE AVANTAJE:
- Oportunitatea de a dezvolta cariera in cadrul Grupului de restaurante;
- Restaurantele sunt de TOP si sunt situate pe tot teritoriul ANGLIEI, dar cu preponderenta in Londra si imprejurimile Londrei, iar repartizarea bucatarilor se face in functie de cunostiintele si experientele culinare ale candidatilor.
- Beneficiati de un sistem de dezvoltare a carierei;
- Remunerare foarte buna şi un pachet de stimulare excelent;
- Formare continua si plan de cariera;
- Pregatire la locul de munca;


DESCRIEREA FIRMEI

SC STUDLINE SRL cu punctul de lucru in municipiul Galati, are ca obiect de activitate recrutarea si plasarea fortei de munca din Romania in strainatate, mai ales in tari precum Anglia, Germania, Italia, Spania, Olanda, Grecia, Cipru, Emiratele Arabe Unite, etc.
Profesionalismul si operativitatea serviciilor furnizate de catre echipa noastra va pot oferi, in cel mai scurt timp, un contract de munca in strainatate in concordanta cu aspiratiile si pregatirea dumneavoastra profesionala. Suntem flexibili in alegerea modului de plata a comisionului de mediere, clientii nostri pot alege varianta de plata a acestuia in totaliatate, dupa prima luna de contract.