Job expirat
Recrutam bucatari, la orice nivel, in Marea Britanie si Irlanda.
Viziteaza-ne pe facebook sau trimite un CV reactualizat in limba engleza si va vom contacta in vederea stabilirii unui interviu la birou/sau prin skype.
Bucatari/Bucatari Sef – Executive Chefs, Sous, Demi Chefs, Line Chef, Commis Chef, Kitchen Porters, Patiseri.
Daca aveti experienta si calificare va putem plasa intre 2 si 6 saptamani.
Cat costa?
Bucatarii cu titlul de “Chef de Partie, Sous, Head Chefs” platesc doar 1390 RON, indiferent de salarizare, fara alte taxe de intermediere.
Anglia, Scotia, Tara Galilor, Irlanda
Leisure and Corporate Hotel (Hilton, Marriott, Best Western, Four Pillars, Copthorne etc.) Country Inns, Pubs, Boutique Hotels, Fish & Chip Shops
POSTURI VACANTE SISTEM DE SALARIZARE BRUT
Head Chef/Exec. – de la £ 20.000/an
Sous Chef – de la £ 18.000/an
Chef de Partie – intre £ 14.000 - £ 17.000/an
Commis Chef – de la £ 13.000/an
Commis & KP– de la £ 12.000/an
Program de lucru: 40-50 ore pe saptamana, 1 zi libera pe saptamana.
- cunostinte de limba engleza nivel conversational – avansat (in functie de job);
- experienta culinara obligatorie + calificare pentru posturi de la Chef de Partie in sus;
- disponibilitate minim 12 luni.
Agentie de selectie si plasare forta de munca in strainatate.
Specialisti in recrutare personal in domeniul hospitality & catering.
Agentie de selectie si plasare forta de munca in strainatate
Specialisti in recrutare personal in domeniul hospitality & catering.