Bucatari si ajutor de Bucatari

EXTERNJOB

03-10-2013 | EXPIRA LA 02-11-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

Recrutam bucatari, la orice nivel, in Marea Britanie si Irlanda.

Viziteaza-ne pe facebook sau trimite un CV reactualizat in limba engleza si va vom contacta in vederea stabilirii unui interviu la birou/sau prin skype.

Bucatari/Bucatari Sef – Executive Chefs, Sous, Demi Chefs, Line Chef, Commis Chef, Kitchen Porters, Patiseri.

Daca aveti experienta si calificare va putem plasa intre 2 si 6 saptamani.

Cat costa?

Bucatarii cu titlul de “Chef de Partie, Sous, Head Chefs” platesc doar 1590 RON, indiferent de salarizare, fara alte taxe de intermediere.

Garantam cel mai mic tarif de intermediere pentru plasamente prin sistemul NVQ Hospitality UK si Irlanda.
Nicaieri nu platesti mai putin! Contacteaza-ne!

Anglia, Scotia, Tara Galilor, Irlanda

Leisure and Corporate Hotel (Hilton, Marriott, Best Western, Four Pillars, Copthorne etc.) Country Inns, Pubs, Boutique Hotels, Fish & Chip Shops

POSTURI VACANTE SISTEM DE SALARIZARE BRUT
Head Chef/Exec. – de la £ 20.000/an
Sous Chef – de la £ 18.000/an
Chef de Partie – intre £ 14.000 - £ 17.000/an
Commis Chef – de la £ 13.000/an
Commis & KP– de la £ 12.000/an

Program de lucru: 40-50 ore pe saptamana, 1 zi libera pe saptamana.

Servicii oferite :
- procesarea permisului de munca (certificat galben/sau reactivare) pentru dreptul de munca.
- programare UKBa pentru eliberare card galben
- pre-interview UKBa cu agentia partenera
- promovare angajatori
- job offer in cadrul programului
- asistenta permanenta
- plan de calatorie
- sponsorizare in caz de nevoie (pentru procesarea cardului galben)

Perioada de angajare este de minim un an, timp in care va puteti pregati din punct de vedere profesional urmand cursurile vocationle tip NVQ (National Vocation Qualifcation) entry-level, middle level si senior level . Aceste cursuri sunt obligatorii pentru a avea un statut legal si pentru a putea lucra full time in Marea Britanie. Cursurile nu va impiedica deloc activitatea la locul de munca si nu este necesara deplasarea la colegiu. Evaluarile se vor face la locul de munca de catre reprezentatii colegiului.


CERINTE

- cunostinte de limba engleza nivel conversational – avansat (in functie de job);
- experienta culinara obligatorie + calificare pentru posturi de la Chef de Partie in sus;
- disponibilitate minim 12 luni.


BENEFICII OFERITE

Agentie de selectie si plasare forta de munca in strainatate.

Specialisti in recrutare personal in domeniul hospitality & catering.


DESCRIEREA FIRMEI

Agentie de selectie si plasare forta de munca in strainatate

Specialisti in recrutare personal in domeniul hospitality & catering.