Bucatari, Ospatari, Receptioneri, Cameriste - angajare Marea Britanie

G&G Recruitment

20-09-2013 | EXPIRA LA 20-10-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

CEL MAI SIGUR DRUM SPRE UN JOB IN MAREA BRITANIE IN DOMENIUL HOTELIER PENTRU SEZONUL 2014

JOBURI SI ANGAJARE IN UK , CARIERA, POSTURI VACANTE, FULL TIME, PART TIME, ANGAJATORI, HOTELURI , RESTAURANTE, INTERVIURI, PROCEDURI, COSTURI , SALARIZARE, CAZARE, RASPUNSURI SI INTREBARI - AFLA TOTUL DESPRE OPORTUNITATILE DE ANGAJARE DIN MAREA BRITANIE IN SEZONUL 2014 PARTICIPAND LA UK HOSPITALITY JOBBING TOUR, by G&G Recruitment, Elite Hospitality Jobs.

Va invitam LUNI, 07 Octombrie in Bucuresti la hotelul Cismigiu si MARTI, 08 Octombrie in Constanta la hotelul Ibis pentru a lua parte la primele conferinte de jobbing organizate in cadrul campaniei de promovare a oportunitatilor de angajare in Marea Britanie in domeniul hotelier din sezonul 2014.

Aveti oportunitatea de a lucra in cadrul unor organizatie de exceptie precum: Hilton, Marriott, Intercontinental, Ramada, Best Western, Fairmont, Elite Hotels, Ramada, Folio Hotels, De Vere Hotels, Holiday Inn, Novotel, Sofitel, Qhotels, Millenium & Copthorne hotels, Vonessen, Pride of Britain, Green King, Lock Fyne si alte sute de angajatori ! in portofoliul de clienti ai companiei noastre regasiti organizatii cu standarde de PREPARARE de 1-5 rosette si STELE MICHELIN.


CERINTE

CERINTE MINIME pentru inscriere : experienta de minim 1 an in domeniul ospitalitatii intr-un post de Bucatar, Ospatar, Barman, Receptioner, Camerista, in orice departament si orice nivel de cariera (entry, medium si management level);
Aplicantii inscrisi la conferintele organizate si selectati in program in etapa imediat urmatoare vor avea ca BENEFICII:
- Experienta unei companii cu peste 12 ani experienta in recrutarea si plasarea personalului hotelier atat in tara cat si strainatate;
- Un job asigurat incepand cu data de 01 ianuarie 2014; demersurile de angajare si interviurile cu angajatorii vor incepe in noiembrie – decembrie 2013 si toti cei inscrisi in program vor avea job asigurat si prioritate la angajare in perioada ianuarie – martie 2014 ;
- Cazare asigurata ( fara stresul si timpul pierdut pentru gasirea unei cazari decente de unul singur si la costuri rezonabile; eliminarea costurilor adiacente de avans chirie, utilitati, etc ).
- Reducere de comision pentru cei prezenti la oricare din conferintele de jobbing organizate ;
- Pachet de tarifare si costuri program la un nivel accesibil oricui si incomparabile ca avantaje cu alte programe de angajare in alte tari precum Grecia, USA, Cipru, Germania sau alte tari.
- Informare deplina cu privire la oportunitatile de angajare, salarizare, angajatori, proceduri, acte si raspunsuri la toate intrebarile si nelamuririle
- Consiliere si indrumare in cariera, asistenta redactare curricullum profesional si intocmire dosar;
- Promovare si marketing CV la nivel national
- Plasament personalizat adaptat fiecarui aplicant in parte.
- Asistenta si training pentru interviurile cu angajatorii din UK
- Asistenta si training imbunatatire engleza
- Asistenta relocare in UK si asistenta post plasament
- Asistenta formalitati de inscriere si obtinere NINO si European Accesion Card .
- Alte servicii adiacente.

DETALII PROGRAM :
Salarii de la un minim de 1100 lire sterline brut/luna pentru posturi de entry level pana la 1500 - 2000 lire sterline brut/luna pentru posturi supervisor si management ; contracte de munca cu durata de 1 an cu posibilitate de prelungire; cazare asigurata + alte beneficii pe care dorim sa vi le impartasim face to face.

POSTURILE VACANTE disponibile pe departamente:

-FOOD & BEVERAGE: general assistant, waiter, chef rang, restaurant supervisor, head waiter, restaurant or banqueting manager, operation manager, f&b manager; bartender, bar supervisor, bar manager.
-KITCHEN: kitchen assistant, commis chef , demmis chef, chef de partie, sous chef, head chef, executive chef :
-FRONT OFFICE: receptionist, front office supervisor, front office manager;
-ROOM DIVISION : housekeeper housekeeping supervisor, housekeeping manager



G&G RECRUITMENT - ELITE HOSPITALITY RECRUITMENT – WWW.IHRC.RO
OVER 12 YEARS EXPERIENCE IN: RECRUITMENT – SELECTION – CONSULTANTY – EMPLOYMENT AGENCY-HOTEL OPENINGS – IMMIGRATION – STAFF FOR EVENTS & OUTSOURCE STAFF – OVERSEAS RECRUITMENT – HEAD HUNTING – CHEFS JOBS
PERM - INTERN - TEMP JOBS IN ROMANIA-UK- IRELAND – JERSY ISLAND – USA - GREECE


BENEFICII OFERITE

www.ihrc.ro


DESCRIEREA FIRMEI

Hospitality HR specialists for Hotels, Restaurants, Catering, Casinos, Bars and Clubs, Tourism Agencies