bucatari Anglia fara comision - Elite Hospitality Chefs UK

G&G Recruitment

01-11-2014 | EXPIRA LA 01-12-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Elite Hospitality Chefs UK

Incepand cu 01 Noiembrie 2014 derulam un program pilot pe o durata de 3 luni care are ca scop realizarea plasamentelor in Marea Britanie in conditii mult mai avantajoase fata de perioada anterioara, accesibile oricui si incomparabile ca avantaje cu alte programe de angajare in alte tari precum Grecia, USA, Cipru, Germania sau alte tari.

Tarife pentru cei inscrisi in acest program: fara comision, in cazul unor angajatori directi si in cazul plasamentelor prin parteneri, tarife de: 100 £ pentru posturi de Sous Chefs, Head Chefs) si 225 £ pentru posturi de commis , demmis chef si chef de partie .


CERINTE

Beneficiaza de aceste costuri doar aplicantii care: se vor inscrie in program in perioada Noiembrie-Decembrie 2014; au experienta in postul si la standardele in care doresc angajare; au asteptari salariale conform salariile din UK, un nivel de limba engleza corespunzator, au sustinut interviurile de preselectie si au fost acceptati in program.

G&G RECRUITMENT - ELITE HOSPITALITY RECRUITMENT
OVER 14 YEARS EXPERIENCE IN: RECRUITMENT – SELECTION – CONSULTANCY – EMPLOYMENT AGENCY-HOTEL OPENINGS – IMMIGRATION – STAFF FOR EVENTS & OUTSOURCE STAFF – OVERSEAS RECRUITMENT – HEAD HUNTING – CHEFS JOBS
PERM - INTERN - TEMP JOBS IN ROMANIA-UK- IRELAND – JERSY ISLAND – USA - GRECIA


BENEFICII OFERITE

www.ihrc.ro


DESCRIEREA FIRMEI

Hospitality HR specialists for Hotels, Restaurants, Catering, Casinos, Bars and Clubs, Tourism Agencies