Bona, babysitter in Anglia

COM INVEST

26-07-2012 | EXPIRA LA 25-08-2012

Job expirat

RESPONSABILITATI

Familie engleza (Cambridge) cauta babysitter pentru 2 baieti: 1 an jumate si 6 luni. Responsabilitatile care-i revin babysitter-ului sunt: pregatirea copiilor dimineata , iar in timpul zilei ingrijirea si supravegherea copiilor, asistarea mamei in indeplinirea activitatilor specifice cu copiii, pregatirea copiilor pentru cina si culcare; menaj usor in casa.

Pentru mai multe detalii asteptam sa ne contactati la tel: 0264-406 879 sau prin e-mail la erika@com-invest.org


CERINTE

- cunoasterea limbii engleze
- experienta cu copiii constituie un avantaj


BENEFICII OFERITE

Mama munceste acasa, astfel ca vei avea un ajutor continuu. In cursul zilei vei avea mult timp liber (munca efectiva este de 25-35 h /saptamana) astfel ca vei putea vizita, frecventa cursuri etc. Familia ofera camera separate cu baie proprie. Cautam o persoana care ar prefera sa stea cu noi pe un termen mai lung. Salarizare: 100 lire / saptamana.


DESCRIEREA FIRMEI

Com Invest este o companie care activeaza in domeniul resurselor umane, training si cultural exchange de 10 ani.


Compania noastra ofera oportunitatea oricarei persoane de a beneficia de experiente de munca inedite in locatii deosebite, experiente care sunt determinante pentru evolutia personala si profesionala.

Com Invest sustine si incurajeaza posibilitatea oricarei persoane de a munci si calatori, de a acumula cunostinte si prieteni noi pe toate continentele.


In cei 10 ani de activitate, Com Invest a contribuit cu succes la experientele de munca a peste 2000 de clienti, in peste 100 de proiecte pe 4 continente.