Baby Sitter (Au Pair /Mothers help) Marea Britanie

AQUA MARINE BUSINESS SRL

27-01-2011 | EXPIRA LA 02-02-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

An Au Pair is a cultural exchange for young people ; both male and female ; aged 18-27, single with no dependents, who want to improve their level of English whilst living as part of a host family. Cerinte: For the Au Pair program you must fit the following: * age between 18 and 27 * be unmarried and have no children * be flexible, friendly and open * be happy to help with childcare and light housework for 25-40 hours per week * stay for a minimum of 6 months * stay for a maximum of 24 months * be fit and healthy * no criminal record * basic English knowledge Oferta (bonusuri, beneficii): Earn the eligibility to work in the UK after 12 months of continues and uninterrupted Au Pair placement.

"Au Pair"este un program international de schimburi interculturale,functionand in baza Acordului European la care a aderat si Romania.Acest program ofera tinerilor romani (18-27 ani,necasatoriti si fara persoane in intretinere )posibilitatea de a petrece pana la 24 de luni in cadrul unei familii din Marea Britanie,traind impreuna cu familia ca membru al acesteia,ajutand la supravegherea copiilor minori si menaj usor.Se asteapta ca participantii la acest program sa lucreze max.35 ore pe saptamana,dupa un orar stabilit de comun acord cu familia gazda,beneficiind de min.2 zile libere pe saptamana.
Desi programul se adreseaza tuturor tinerilor,in practica sunt preferate in general domnisoarele,in principal datorita aptitudinilor native in ceea ce priveste cresterea si educatia copiilor.
OFERTA ZILEI /URGENT: At the moment we are looking for two Mothers Helps, one a driver and one not, both families are in London, both have two small children, looking for 40 hours per week £150 per week, prefer girs aged 25-27 and both need someone asap.


CERINTE

-Cunoasterea limbii engleze cel putin la nivel conversational
-Cazier curat
-Studii medii sau universitare
-Permisul de conducere(cat.B) este un avantaj

Costuri program (taxa mediere)
250 Euro,se achita astfel: 50 Euro la inscrierea in program (ocazie cu care aplicantului i se va inmana setul de documente ce trebuiesc completate),diferenta de 200 Euro la primirea scrisorii de invitatie din partea familiei gazda.In mod exceptional,pentru candidatii care nu dispun totusi de aceasta suma,se accepta achitarea ei in termen de max. o luna de la sosirea in Marea Britanie.
Nota.Candidatilor carora nu li se obtine un plasament in termen de max.2 luni de la depunerea dosarului,li se va restitui integral suma de 50 Euro achitata la inscriere.


BENEFICII OFERITE

Salariul oferit este de 400-700 lire sterline pe luna (cca.500-800 Euro/luna),in functie de programul stabilit de comun acord cu familia.Au-Pairul beneficiaza de cazare si masa gratuite,avand propria camera in locuinta familiei,acces la internet,telefon,TV,sound system,etc.,vacanta platita dupa fiecare 6 luni de activitate,cursuri platite de limba engleza.Unele familii ofera un autoturism ptr.ducerea/aducerea copiilor la/de la scoala/gradinita,plimbari cu acestia,dar si ptr.folosinta personala a au-pairului.Permis de sedere legala in Marea Britanie.Asigurare sociala si medicala.Au Pairul va beneficia de asistenta si consiliere pe toata perioada derularii contractului din partea unei agentii autorizate de pe teritoriul Marii Britanii.
Nota! Dupa un an de munca ca Au-Pair (Baby sitter),se poate aplica gratuit pentru Blue Card,care practic va ofera dreptul de munca in Marea Britanie in orice alt domeniu de activitate,pe perioada nedeterminata.


DESCRIEREA FIRMEI

Agentie autorizata de consultanta,selectie si plasare forta de munca in strainatate.