Asistenti medicali si infirmieri in UK - fara comision

Work Experience

17-05-2012 | EXPIRA LA 17-05-2012

Job expirat

RESPONSABILITATI

Compania Work Experience cauta asistenti medicali detinatori ai cardului PIN de la NMC UK dar si asistenti medicali fara PIN sau infirmieri. Oferim locuri de munca cu plecari imediate. Locatiile de munca sunt in special centre specializate in ingrijirea persoanelor varstnice insa pentru persoanele cu experienta in UK exista posibilitatea de a lucra in spitale private. Aceste centre sunt situate deregula in apropierea oraselor mari, insa inafara orasului, in locuri inconjurate de natura si liniste. Aceste locuri de munca sunt ideale pentru emigranti deoarece ofera o pista de intrare in sistemul sanitar. In aceste locuri romanii isi pot perfectiona limba, se pot acomoda cu sistemul britanic si pot avea acces la informatii ajutatoare pentru a se stabili definitiv in UK. Un alt aspect important este faptul ca conjunctura este de asa fel incat permite si favorizeaza munca suplimentara (peste 8 ore pe zi)


CERINTE

Compania Work Experience cauta in special asistenti medicali detinatori de card si PIN Card de la NMC, insa ii sustine in obtinerea cardului pe asistentii care nu il detin si de asemenea ofera locuri de munca si pentru persoane necalificate pe pozitia de infirmier.
Alte cerinte:
-cunoasterea limbii engleze la nivel conversational pentru infirmieri si avansat pentru asistenti medicali,
-disponibilitatea la sedere in UK la un contract de munca de minimum 12 luni,
-completarea unui profil pe limba engleza pe site-ul companiai Work Experience: www.workexperience.ro (link direct: http://jobs.workexperience.ro/index.php)


BENEFICII OFERITE

Compania Work Experience nu percepe taxe in avans pentru serviciile oferite.
Salariul oferit este incepand de la 1250 lire pe luna pentru asistente si poate ajunge pana la 2000 iar pentru infirmiere, incepe de la 650-700 lire pe luna si in timp poate ajunge la 1000 lire pe luna. Programul de lucru este in medie 40 ore pe saptamana cu posibilitate de a lucra ore suplimentare
Cazarea se asigura contra cost: 60-85 lire pe saptamana.

Pentru mai multe detalii despre oferta pntru asistenti medicali, copiati in browser urmatorul link:

http://www.workexperience.ro/locuri_de_munca_strainatate_anglia_asistenti_medicali.php

Pentru mai multe detalii despre oferta pentru infirmieri, link-ul este:

http://www.workexperience.ro/locuri_de_munca_strainatate_anglia_care_assistants.php


DESCRIEREA FIRMEI

Details on http://www.workexperience.ro/
http://www.facebook.com/workexperience
http://www.youtube.com/workexpromania
https://plus.google.com/s/workexp romania
http://twitter.com/workexpromania