Asistenti Medicali Anglia Contracte Permanente

NEU Professionals

29-10-2014 | EXPIRA LA 28-11-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

NEU Professionals, agenție britanica de recrutare de personal medical , cu sediul în Londra, recruteaza ASISTENTI MEDICALI pentru Spitalul Public " Sussex Community NHS Trust"
Contracte permanente!

Interviurile vor fi susținute prin Skype în data de 11 Noiembrie.

Sussex Community NHS Trust (SCT) vă oferă:
- Salariu Band 5 estimat intre £21,478 si £27,901 brut anual ( calculat în funcție de experiența dvs. profesionala )
- Rate suplimentare pentru turele extra facute dupa ora 20:00 si Sâmbătă +30%, Duminică și Sărbători +60%
- Orar mixt de 37,5 ore săptămânale ( 08:00-18:00 / 18:00 - 22:00 / 22:00 -08:00)
- Contracte permanente în regim full-time, plus posibilitatea de a face ore extra
- 4 săptămâni de cazare gratuita
- Bonus de £200 la primul salariu (pentru acoperirea cheltuielilor)
- Voucher pentru îngrijirea copiilor
- Program flexibil pentru părinți
- 27 de zile de concediu platit + 8 zile libere (Sărbători)
- Excelenta oportunitate de dezvoltare profesională
- Acces la un plan de pensii foarte bun
Candidațul trebuie sa indeplineasca urmatoarele condiții:
- Experiența profesionala minima de 6 luni (post absolvire)
- Înregistrat în NMC sau în proces de înregistrare www.nmc-uk.org
- Cunoștințe de limba engleza, vorbit și scris , minim nivel B2
- Organizat si responsabil

Candidații care vor trece interviul si vor obține un loc de munca la SCT vor beneficia timp de 6 saptamani de o perioadă de integrare și training facuta de o echipa de profesionisti ai spitalului. Pe parcursul acestei perioade de training este necesară obținerea PIN-ului NMC iar salarul in aceste 6 saptamani va fi calculat în raport cu Banda 3 £19,268 p.a.

Daca sunteti interesați și doriti sa aflati mai multe informații despre oferta si processul de recrutare, vă rugam sa ne trimiteți CV-ul dvs. cat mai detaliat în limba engleza la:
adriana@neuprofessionals.com
*CV –ul dvs. trebuie sa conțina detalii legate de experiență, specializări, caracteristicile spitalului in care lucrați , principalele dvs. activități și responsabilități în cadrul spitalului , precum și informații legate de statutul NMC si nivelul cunostintelor de limba engleza.

Pentru ca hotărârea de a lucra și de a locui în alta țară se pare sa fie una dintre cele mai grele hotărâri pe care le-ați luat, având în vedere ca procesul între aceasta hotarare și integrarea în noua cultura si maniera de a lucra necesita efort, dedicație si energie din partea tuturor părților implicate, vă asiguram asistență pe toata durata programului, așa că ca nu ezitați să ne contactați!

IMPORTANT:
NEU Professionals nu percepe nici un fel de taxa sau comision candidaților, nici înainte și nici dupa obținerea locului de munca în Marea Britanie!



NEU Professionals Limited
Registered Address: Third Floor, 207 Regent Street, London, W1B 3HH, United Kingdom | Company Registration Number 8814670 | Website www.neuprofessionals.com |


CERINTE

NMC


DESCRIEREA FIRMEI

Suntem o agentie britanica specializata in recrutarea de personal medical din toate tarile Uniunii Europene. Nucleul afacerii noastre este recrutarea de asistenti medicali pentru diverse grupuri de nursing homes de prestigiu si Spitale Publice ( NHS ) din sudul Angliei .
In momentul de fata dorim sa extindem serviciile noastre si în Romania, deoarece, incepand de la 1 ianuarie 2014, nu va mai fi necesara obtinerea unui permis de munca pentru asistentii medicali care doresc sa lucreze in Marea Britanie.

Scopul nostru este de a va indruma si a va deschide un nou drum spre o cariera care sa reflecte propriile dvs. ambitii și planuri si speram sa fim în masura sa va ajutam atat acum cat si pe viitor. Suntem foarte mandri de feedback-ul primit din partea candidatilor si va invitam sa vizitati rubrica de “ testimonials” de pe site-ul nostru www.neuprofessionals.com



Suntem disponibili 24/7 sa discutam despre planurile dvs. de viitor si asteptam cu nerabdare sa ne contactati !



NEU Professionals

www.neuprofessionals.com