Asistenta medicala/infirmiera - Anglia

General Jobs

11-10-2012 | EXPIRA LA 10-11-2012

Job expirat

RESPONSABILITATI

General Jobs Recruitment recrutează infirmiere și asistente medicale pentru case de batrâni și spitale din Anglia.
Înainte de a putea munci în Anglia ca asistentă sau infirmieră, trebuie sa vi se asigure training specializat pentru a profesa, cât și cursuri de limba engleza. Toate acestea vă sunt asigurate contra cost.
Dupa ce finalizati aceste cursuri:
-vă vom oferi de asemenea un contract de muncă pe termen de 6-12 luni de la £ 6,15 pe oră, astfel încât să puteţi îmbunătăţi abilităţile dumneavoastră de limba engleză;
- vă vom găsi o destinație de plasare ca asistentă/infirmieră calificată și puteți câștiga în jur de £ 22,000 pe an;
-veți lucra cel puțin 35 de ore pe săptămână și, dacă doriți, aveți posibilitatea la ore suplimentare
Persoanele interesate pot trimite un CV la adresa info@general-jobs.com și pentru mai multe detalii sau nelămuriri la tel: 0746968168.


CERINTE

-este necesară cunoașterea limbii engleze, nivel mediu, având posibilitatea ca în urma cursurilor de limba engleză oferite, să vă îmbunătățiți nivelul de cunoaștere a limbii


DESCRIEREA FIRMEI

Agenţia noastră pune la dispoziţia clienţilor, mai multe oportunităţi în vederea identificării unui loc de muncă în străinatate, acest lucru făcându-se în funcţie de cerinţele, calificările şi experienţa profesională, în urma unei evaluări psihosociale a candidatului.
Asigurăm locuri de muncă în: Germania, Franţa, Cehia, Grecia, Cipru, Italia, Danemarca, Anglia, etc. în următoarele domenii: agricultură, construcţii (zidari, zugravi, dulgheri, fierari betonişti, ajutori şantier, şoferi, sudori, electricieni), măcelărie, hotelier, restaurant, electronic, fabrici (în diferite domenii de activitate).