Inginer Mecanic

Personal Services Group

14-07-2011 | EXPIRA LA 13-08-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

Personal Services Group angajeaza pentru NHR Agropartners SRL:

Inginer Mecanic - Alexandria, Calarasi, Craiova, Giurgiu, Iasi, Neamt, Pascani, Roman

NHR Agropartners S.R.L. este importatorul de traditie al marcilor New Holland, Steyr si Pottinger si lider de piata pentru segmentul de masini si utilaje agricole din Romania, fiind membra a concernului austriac VA Intertrading AG.
Cu infrastructura la nivel national in continua dezvoltare si o experienta de peste 10 ani, Nhr Agropartners Srl doreste sa primeasca in echipa sa noi membrii dinamici impreuna cu care sa isi continue cresterea si dezvoltarea.

RESPONSABILITATI:

Postul presupune activitati specifice de reparatii utilaje agricole (tractoare, combine, alte echipamente: semanatori, combinatoare, pluguri, etc) la sediul clientului sau in atelierul propriu - diagnostic, reparatii in garantie si post garantie, precum si efectuarea operatiunilor de intretinere a utilajelor.


- Reparatii utilaje agricole (tractoare, combine, alte echipamente: semanatori, combinatoare, pluguri, etc) la sediul clientului;
- Diagnostic, reparatii in garantie si post garantie;
- Efectuarea operatiunilor de intretinere a utilajelor vandute.


CERINTE

- Studii tehnice finalizate, absolvirea Facultatii de Mecanica/Mecanica Agricola/ Electromecanica;
- Experienta relevanta in reparatii de echipamente complexe (utilaje agricole, camioane, utilaje de constructii, etc.) de minim trei ani;
- Cunostiintele in segmentul electric reprezinta un avantaj;
- Disponibilitate la program de lucru prelungit si de a efectua delegatii;
- Pasiune si abilitati pentru domeniul tehnic;
- Cunostinte bune de limba engleza pentru a intelege documentatia tehnica;
- Interes pentru echipamentele agricole;
- Spirit de initiativa si cooperare;
- Capacitatea de analiza si sinteza;
- Capacitate de lucru in conditii de stres si termene limita;
- Permis de conducere categ. B.


DESCRIEREA FIRMEI

PERSONAL SERVICES GROUP este una dintre firmele cele mai importante in domeniul leasingului de personal si al recrutarii de personal din Ungaria.
Prin dezvoltarea continua si largirea gamei serviciilor noastre ne ocupam de tot ce inseamna managementul fortei de munca al unei companii.
Pe langa Sediul Central din Budapesta alte birouri regionale stau la dispozitia Partenerilor nostri si aplicantilor prin profesionisti si specialisti in domeniu. La momentul actual avem birouri in Slovacia, Cehia, Romania si Germania, intentionam si continuarea acestei extinderii.
PERSONAL SERVICES GROUP va pune la dispozitie cu o gama de servicii in domeniul resurselor umane: Recrutare de personal; Leasing forta de munca; Administrare de personal; Consultanta HR; Testare si Evaluare; Formare profesionala.

Pentru mai multe informatii, puteti accesa:

Website: www.oferimdemunca.ro
E-mail: info@oferimdemunca.ro
Tel.: 021.310.48.00