ANALIST COSTURI UTILAJE/ECHIPAMENTE

SC TRENKWALDER SOBIS SRL

12-07-2007 | EXPIRA LA 11-08-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Contribuie la dezvoltarea studiului de fezabilitate a costurilor estimate pentru toate activitatile de baza ale proiectului de Modernizare Sonde;
- Determina nivelurile de bugetare ale proiectului prin analiza riscurilor de cost; recomanda controlul proiectului, a bugetului si a situatiilor neprevazute;
- Este responsabil pentru activitatile post-contractare (verificarea facturilor; procesarea alocarilor de costuri, a platilor; evaluarea ordinelor de schimb).


CERINTE

- Studii superioare tehnice;
- Experienta in analiza costuri si planificare bugete;
- Bune cunostinte de limba engleza.


BENEFICII OFERITE

- Pachet salarial atractiv;
- Oportunitate de dezvoltare a carierei intr-o companie multinationala.


DESCRIEREA FIRMEI

Trenkwalder-Sobis este o companie austriaca specializata in servicii de consultanta in domeniile RESURSE UMANE SI CERCETARI DE PIATA. Echipa noastra de consultanti furnizeaza solutii complexe si personalizate la provocarile pe care le implica RECRUTAREA SI SELECTIA PERSONALULUI-INSTRUIREA ANGAJATILOR-DEZVOLTAREA ORGANIZATIEI. Va asteptam la sediile noastre din Sibiu, Bucuresti, Timisoara, Cluj Napoca, Arad, Brasov, Baia Mare, Oradea, Pitesti si Constanta.

Clientul nostru este o companie reprezentand cel mai mare producator de produse petroliere din Europa Centrala si de Est.