Work and Study Canada

Student Travel Romania

22-10-2010 | EXPIRA LA 28-10-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

Programul Work & Study Canada este un program pentru tinerii care vor sa lucreze si sa invete, pe o perioada de 6 luni sau 12 luni, dupa alegere.
Participantii au sansa sa invete atat prin cursuri teoretice organizate cat si prin practica la locurile de munca oferite. Acest program ofera posibilitatea de a lucra in domeniul ospitalier.

Programul se compune din 50% studii si 50% training. Studiile se compun din cursuri de limba engleza si cursuri de specialitate, in domeniul ospitalier in statiunile unde este locul de munca.


CERINTE

- Tineri cu dorinca de a-si inbunatatii cunostintele de limba engleza.
- Tineri in cautare de experienta culturala in domeniul.
- Studenti hotarati si reuseasca intr-un mediu intens si provocator de studii.
- Limita de varsta: 35 de ani.


BENEFICII OFERITE

-participantii care isi completeaza cu success toate cerintele academice si obligatiile practice vor primi la sfarsitul programului certificate si diplome
-practica platita in domeniul ospitalier
-posibilitatea de a castiga experinta in domeniul ospitalier
-posibilitate da a cunoaste cultura canadiana


DESCRIEREA FIRMEI

Student Travel Romania (STR) face parte din reteaua internationala de turism pentru studenti si tineri, STA Travel. Suntem prezenti pe piata romaneasca din mai 1999 (managementul firmei avand o experienta de peste 11 ani in domeniul programelor de genul Work and Travel USA). Prin birourile noastre din Bucuresti, Brasov, Cluj-Napoca, Iasi, Oradea, Targu-Mures, Miercurea-Ciuc, Sibiu, Arad, Timisoara, Chisinau precum si prin agentiile de turism si asociatiile studentesti colaboratoare, Student Travel Romania a devenit cea mai importanta agentie de turism de acest gen din Romania.

Serviciile noastre sunt special destinate tinerilor care doresc sa calatoreasca pentru munca sau pentru vacanta pur si simplu. Este vorba despre programe de lucru si de studiu in strainatate (Work and Travel USA, Internship USA ), emiterea cardurilor internationale, tarife speciale la biletele de avion, precum si la biletele de tren si de autocar pentru transport international, cazare si alte pachete turistice in intreaga lume, asigurari medicale de calatorie in strainatate.