Web Designer

SC Wittmann & Partner Computer Systems SRL

09-05-2007 | EXPIRA LA 08-06-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

- crearea de layout-uri web, decuparea acestora in format web, realizarea template-urilor si implementarea site-ului in HTML
- realizarea de elemente Flash care vor fi incluse in site-uri: pagini intro, headere, meniuri, galerii de imagini, cu sau fara fisiere text externe.


CERINTE

- originalitate, imaginatie, foarte bun simt al culorii
- abilitatea de a lucra grafica pentru mediul web
- capacitatea de a realiza layout-uri personalizate, utilizand imagini, logo sau alte elemente grafice impuse de clienti, integrate intr-un ansamblu grafic unitar, armonios si functional
- nivel avansat Macromedia Dreamweaver, HTML, CSS
- nivel mediu Photoshop/Corel
- seriozitate, capacitatea de a respecta termenele
- limba engleza: scris/vorbit - nivel mediu


BENEFICII OFERITE

Oferim un mediu de lucru competitiv, interactiune cu profesionisti din intreaga lume, traininguri extensive si posibilitatea de a construi o cariera.


DESCRIEREA FIRMEI

Wittmann & Partner, avand sediul in Sibiu, este furnizor global de solutii software si este specializat în dezvoltarea de software pentru clienti din intreaga lume. WPCS se concentreaza pe dezvoltarea de aplicatii internet, intranet si client/server, pentru platformele AS/400 IBM, Windows, si UNIX. Oferim solutii IT profesionale pentru a satisface exigentele pietelor romanesti cat si a celor internationale.