Selectam Presedinte Sucursala Judeteana ONG

Confidential

05-04-2014 | EXPIRA LA 07-04-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

POSTUL NU ESTE REMUNERAT FINANCIAR.

VA RUGAM APLICATI DOAR DACA SUNTETI CU ADEVARAT INTERESATI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Preşedintele Sucursalei ONG

- reprezintă sucursala în relaţiile cu alte structuri sau persoane;
- prezidează şedinţele Consiliului Director;
- coordonează activităţile sucursalei;
- reprezintă sucursala în relaţia cu Consiliul Director Naţional al Asociaţiei.

Secretarul General răspunde de sistemul informaţional şi de aparatul de lucru şi asigură comunicarea dintre organismele de conducere, prezintă trimestrial un raport privind prezenţa membrilor la şedinţe, gestionează resursele umane şi coordonează activitatea organizatorică, incheie procese verbale ale sedintelor.

Vicepreşedinţii elaborează documentaţii pentru proiecte cu finanţare europeană şi guvernamentală şi le supune dezbaterii Consiliului Director, care va lua act de acestea şi va decide prioritatea fiecărui proiect, în funcţie de termenul de depunere al proiectului.Acestia vor lucra pe domenii de activitate in care doresc sa activeze(ex. mediu, turism, educatie, sanatate, etc.)

Pentru înfiinţarea unei sucursale este necesar un numar minim de 10 persoane.


CERINTE

TINERI, din toate judeţele ţării, persoane active, dinamice, cu un spirit întreprinzător foarte dezvoltat, ambiţioase, cu dorinţă de afirmare, adevăraţi lideri, pentru a se alătura proiectului nostru, care pot coopta minim 10 persoane(1 secretar general şi 3 vicepreşedinti si membri) pentru a înfiinţa sucursala judeţeană.


VA RUGAM SA APLICATI DOAR CEI CARE PUTETI FORMA IN JURUL VOSTRU O ECHIPA DE MINIM 10 PERSOANE.

Daca veti fi selectati, e normal ca voi sa va construiti echipa. Cei selectati vor fi contactati in prima faza prin e-mail, iar ulterior telefonic.

Dorim constituirea cat mai rapida a sucursalelor, deoarece se vor deschise linii de finantare ale primariilor si Consiliilor Judetene destinate finantarii ONG, plus finantarile Uniunii Europene pe diverse activitati.


BENEFICII OFERITE

Membrii Consiliul Director vor asigura echipa de management a proiectelor care vor fi finanţate şi vor beneficia de salarii/indemnizatii/prime din proiectele câştigate. De asemenea toţii membrii asociatiei vor participa la cursuri şi training-uri gratuite organizate de Asociaţie.

Beneficii Oferite

Training-uri gratuite si subventionate;
Tabere subventionte 60%
Diplome;
Adeverinte;
Contract de voluntariat;
Carnet de membru;
Coordonare activitati din cadrul ONG-ului;
Drept de semnatura si stampila;
Beneficii financiare(salarizari, remuneratii) din cadrul proiectelor castigate din finantare europeana si guvernamentala.