Sef Serviciu Financiar-Contabil

EuroTriade Romania

09-04-2008 | EXPIRA LA 09-05-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Veti efectua si coordona operatiuni de contabilitate primara si financiara. Sunteti responsabil de executarea inregistrarilor contabile specifice (in special referitoare la casa si banca). Veti intocmi documente contabile si evidente.


CERINTE

Ati terminat o facultate cu profil economic, specializarea contabilitate. Aveti cunostinte foarte bune de operare PC – EXCEL (obligatoriu), WORD si 2 ani vechime intr-un post similar.
Cunoasterea limbii engleze constituie un avantaj. Sunteti o persoana meticuloasa, atenta la detalii, corecta, aveti initiativa, spirit de raspundere, orientare spre rezultate, cu disponibilitate la program prelungit in situatii speciale.


BENEFICII OFERITE

- expunere la un mediu de lucru multinational;
- echipa tanara;
- posibilitati reale de perfectionare profesionala si promovare;
- pachet salarial atractiv.


DESCRIEREA FIRMEI

EuroTriade este o companie multinationala de consultanta in domeniul Resurselor Umane. Suntem specializati in recrutarea de pozitii de top management si middle management – www.eurotriade.com .
Recrutam pentru una din firmele noastre partenere, companie cu capital mixt romano-portughez, cu experienta in domeniu fabricarii obiectelor de decoratiune interioara.