PROPRIETAR DE AFACERE IN FRANCIZA

Confidential

17-03-2006 | EXPIRA LA 16-04-2006

Job expirat

RESPONSABILITATI

Munca IN PROPRIA FIRMA in acest domeniu presupune asimilarea unei filozofii de a face comert care are in miezul ei nevoile, dorintele si asteptarile clientilor si ale partenerilor de afaceri. Aceasta filozofie de avangarda rastoarna vechile conceptii despre cum se fac afacerile, prin faptul ca demonstreaza ca in loc sa intre in afaceri pentru a vinde, pur si simplu, produse sau servicii oamenii trebuie sa se implice in acestea cu scopul de a stabili si a intretine relatii de exceptionala calitate cu partenerii si clientii.
O megacompanie de logistica împreuna cu cea mai mare companie de consultanta in afaceri, un set de reguli, o echipa de oameni profesionisti si tehnologia de ultima generatie este gata sa te ajute in reusita ta.


CERINTE

Cautam persoane inteligente, cu mintea deschisa, invatabile, duplicabile, care au un scop in viata, dinamice, cu abilitati de lucru in echipa si care isi doresc propria afacere. Nivelel studiilor sau alte criterii nu conteaza.


BENEFICII OFERITE

Fiind proprietarul propriei afaceri castigul este nelimitat, depinde doar de tine daca vrei sa faci munca pentru castigul care il doresti