Mistery shopper

Evolve Group

13-05-2007 | EXPIRA LA 12-06-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Compania angajatoare este o agentie de cercetare de piata cu sediul principal in Bucuresti si cu filiale la nivel national. Printre clientii acestei firme se numara importante lanturi de restaurante, fast-food, banci, firme de telecomunicatii etc.
In prezent, compania doreste realizarea unei baze de date la nivel national cu persoane interesate in colaborari pe proiece de mistery-shopping.

Proiectele de mistery shopping vizeaza testarea, la solicitarea firmelor, a nivelului de pregatire sau a amabilitatii personalului angajat. Principalii solicitanti de astfel de servicii sunt bancile si lanturile de restaurante/magazine. Furnizorii de servicii de mistery shopping sunt agentiile de cercetare a pietei.
Mistery-shopper-ul va trebui sa viziteze locatiile (restaurant, magazin, sucursala bancar etc) repartizate si sa completeze un formular de evaluare transmis de firma de research. Vizita trebuie facuta jucand rolul unui client obisnuit, iar scopul real al vizitei trebuie mentinut secret.
La inceputul colaborarii se semneaza un contract de confidentialitate, prin care persoana angajata se obliga sa nu divulge metodologia / rezultatele studiului catre persoane neautorizate.


CERINTE

Persoanele selectate trebuie sa fie serioase, responsabile si sa accepte semnarea contractului de confidentialitate.
In plus, persoanele selectate trebuie sa aiba un program relativ flexibil si sa poata realiza vizitele repartizate in orarul si zonele solicitate. De asemenea, formularul de evaluare trebuie transmis in timp util organizatorilor studiului.


BENEFICII OFERITE

Plata colaboratorilor se face in mod diferentiat in functie de tipologia proiectului si de numarul de vizite repartizate. Spre exemplu, pentru vizitele de mistery-shopping in restaurante / fast-food, se ofera un plafon de decontare pentru consumatie (decontarea se face pe baza bonului de casa doveditor) si un comision pentru vizita.


DESCRIEREA FIRMEI

Evolve Group este o agentie de resurse umane ce ofera servicii complete pentru evaluarea personalului, intocmirea de fise de post, precum si pentru recrutarea si selectia de noi angajati. Consultantii Evolve sunt absolventi de studii de specialitate: psihologi, sociologi si analisti cercetare de piata.