INGINER SERVICE

Psihoselect

13-06-2008 | EXPIRA LA 19-06-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Clientul nostru, WILO Romania

Importator si distribuitor pompe si sisteme de pompare pentru imobile comerciale, amenajari comunale, industrie si aplicatii casnice. Portofoliul de produse Wilo cuprinde pompe cu o gama foarte larga de caracteristici tehnice, acoperind aproape toti parametrii si toate clasele tehnice.
www.wilo.ro

Elemente distincte (avantaj competitiv)

Wilo AG este un brand german cunoscut la nivel international cu filiale in peste 50 de tari din lume.

Avantajul Wilo este reprezentat de gama larga de produse, consultanta tehnica de calitate oferita clientilor si
acoperire a teritoriului tarii prin prezenta activa in centre precum Bucuresti, Cluj Napoca, Bistrita, Targu Mures.

Contextul jobului

Datorita dezvoltarii activitatii companiei si orientarii acesteia catre sustinere din punct de vedere tehnic a clientilor se impune necesitatea dezvoltarii unei retele de service cat mai extinsa la nivelul Transilvaniei.

Descrierea postului

Impreuna cu echipa WILO, veti prelua si dezvolta un portofoliu de clienti si colaboratori pe care ii veti asista din punct de vedere tehnic. Este necesara mentinerea permanenta a relatiilor cu clientii si colaboratorii pentru acordarea unor solutii tehnice prompte atunci cand acestea sunt solicitate.


CERINTE

Rolul esential al INGINERULUI SERVICE este de a dezvolta relatii cu companii de service si de a oferi suport tehnic acestora, instruire si informatii legate de noutatile tehnice. Succesul este asigurat de:
- experienta in domeniul service;
- bune abilitati de comunicare;
- cunoasterea specificului mediului industrial;
- studii tehnice (inginerie energetica, instalatii, mecanica sau automatizari).


DESCRIEREA FIRMEI

Noi, Psihoselect

o echipa de profesionisti in domeniul resurselor umane, care analizeaza nevoile clientilor nostri si propune servicii customizate pentru acestia. Cu o experienta de peste sase ani in domeniu am dezvoltat un pachet complet de activitati care cuprind:
- Recrutare si selectie pentru pozitii de top si middle management
- Audit de personal (Assessment centre, Evaluarea psihologica, Evaluarea performantelor, Evaluarea satisfactiei in munca)
- Training (Tehnici de vanzare, Negociere, Leadership, Teambuilding, Time management, Coaching)
- Al saptelea serviciu ( Diagnoza culturii organizationale, Proiecte de interventie organizationala, Strategii de motivare, Restructurare organizationala, Proiecte de retentie a personalului)

www.psihoselect.ro