Inginer agronom

EuroTriade Romania

29-01-2009 | EXPIRA LA 28-02-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

Veti fi responsabil cu administrarea livezii (suprafata de 35 ha, 85000 de pomi - meri, peri, pruni), urmarirea indeaproape a aplicarii tehnologiei de cultivare, evaluarea si raportarea starii culturilor. Sunteti responsabil cu aprovizionarea cu produse, urmarirea indicatorilor (costuri, productivitate etc.) si mentinerea relatiilor cu clientii.


CERINTE

Sunteti proaspat absolvent al unei facultati cu profil Agronomic sau aveti deja experienta in domeniu pe o pozitie similara. Cunoasterea tratamentelor si solutiilor reprezinta un avantaj. Sunteti posesor permis auto categoria B si aveti cunostinte de limba engleza si/sau italiana. Sunteti familiarizat cu utilizarea calculatorului ( Word, Excel, Outlook, Internet Explorer) si aveti abilitati de comunicare si de prezentare.


BENEFICII OFERITE

Mediu de lucru automatizat, modern
Oferta salariala atractiva
Transport asigurat
Masa de pranz asigurata
Schimb de experienta cu partenerii straini.


DESCRIEREA FIRMEI

EuroTriade este o companie multinationala specializata in domeniul consultantei in resurse umane. Avem sedii in tari ca Germania, Franta, Rusia, China si Romania.
Compania a fost infiintata in anul 1989 si de-a lungul timpului si-a construit o experienta bogata in domeniul automotiv si al distributiei, avand parteneri nationali si multinationali de renume.
In intampinarea dorintelor dumneavoastra de a avea un viitor profesional cat mai bun, asteptam candidaturile dumneavoastra si ne angajam in a va oferi sansa de a lucra pentru partenerii nostri.