Economist

EuroTriade Romania

29-01-2009 | EXPIRA LA 28-02-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

Veti efectua operatiuni de contabilitate primara si financiara. Sunteti responsabil cu executarea inregistrari contabile specifice (operarea tuturor documentelor in ordine cronologica, zilnic, evidenta clara si corecta a datoriilor angajatilor catre societate; indosarierea si arhivarea corecta a documentelor justificative), veti intocmi evidente si documente contabile specifice in cadrul compartimentului financiar contabil. Sunteti responsabil cu evidenta facturilor de la furnizori, de verificarea formei, a continutului si a valorii lor.


CERINTE

Ati terminat o facultate cu profil economic, specializarea contabilitate Aveti cunostinte de operare PC (EXCEL, WORD) si 2 ani vechime intr-un post similar.
Cunoasterea limbii engleze constituie un avantaj. Sunteti o persoana meticuloasa, atenta la detalii, corecta, aveti initiativa, spirit de raspundere, orientare spre rezultate.


BENEFICII OFERITE

Posibilitati reale de perfectionare profesionala si promovare
Pachet salarial atractiv, bonuri de masa, transport gratuit, telefon de serviciu , masa de pranz.


DESCRIEREA FIRMEI

Eurotriade este o companie multinationala de consultanta in domeniul Resurselor Umane. Suntem specializati in recrutarea de pozitii de top management si middle management - www.eurotriade.com

Recrutam pentru una din firmele noastre partenere, companie cu capital mixt romano-portughez, cu experienta in domeniu fabricarii obiectelor de decoratiune interioara , in special a ramelor de tablouri.