Consultant Financiar

sc.Trio Vari Consulting SRL

17-07-2006 | EXPIRA LA 23-07-2006

Job expirat

RESPONSABILITATI

Munca unui consultant se reduce la discutii profesioniste cu clientii firmei sau din cerc de cunostinte.Discutiile se directioneaza catre UE.


CERINTE

Studii cel putin medii, fire dinamica si pozitiva,timp liber cca 3 ore /zi.Dorim sa vina acele persoane care doresc sa invete,doresc sa faca o cariera internationala,doresc sa calatoreasca..si sunt gata sa si munceasca pentru aceste lucruri.


BENEFICII OFERITE

punem la dispozitia doritorilor o academie speciala unde vor putea invata meseria de consultant,negociator,vanzator profesionist sau chiar pot deveni manageri in cadrul firmei.Cursurile se tin in diferite tari europene sau chiar pe alte continente si sunt finantate de societatea mama.Cursurile sunt periodice si de scurta durata (3-7 zile). La academia noastra au acces doar colaboratorii firmei.In perioada de pregatire ei pot castiga bani,punand in practica cea ce au invatat la cursuri.

Venituri tip multiplex (venit din activitatea personala ,venit din act.altor colaboratori,venit international,venit din comisioana de conducere,venit din act.anterioara).Oferim diploma recunoscuta de UE..bonusuri permanente,calatorii academice etc. Cu stima Gabriella Vari


DESCRIEREA FIRMEI

Sc.Trio Vari Consulting,face parte din grupul de afaceri Institut für Marketingberatung Aktiengesellschaft,cu o vechime de 17 ani.Lucram pe piata financiara in 10 tari europene.