Colaboratori in toata tara (Full time/ Part time/ Sezonier/ Acasa...)

Shadow\'s Design

13-07-2006 | EXPIRA LA 19-07-2006

Job expirat

RESPONSABILITATI

in primul rand este valabil pentru toata tara SI NU NECESITA CUNOSTINTE PREA COMPLICATE. se face pentru orice eventualitate un training online max 10 min!!

Extrem de simplu!!! Lucrezi cand vrei, si te intalnesti cu cine vrei!!! Nu trebuie altceva decat sa stabilesti contacte sau poate chiar reusesti sa convingi diferite firme sa apeleze la servicii oferite de noi.

Sau chiar crezi ca sti si tu sa faci asa aceleasi servicii pe care firma le presteaza si nu ai cadrul legal. Te ajutam noi si. Iti oferim srijin in acesasta problema si te vei bucura pe deplin de rezultate.

Deci daca doriti o colaborare cu o echipa tanara si plina de viata si umor nu trebuie decat sa ne contactati postand CV-urile. Nu ca am astepta ceva de la acele CV-uri, dar cum putem lua legatura? ;)


CERINTE

....Si ar mai fi culmea a avem cerinte pentru acest post!! Nu trebuie decat sa ceri tu ceva de la tine.


BENEFICII OFERITE

Pai ce spuneti....
- de minim 10% neimpozabili pe proiect in cazul in care faci rost de proiect
- de minim 65% neimpozabili pe proiect in cazul in care il si executi

- sau poate mai negiciem :)


DESCRIEREA FIRMEI

Societate specializata in oferirea de servicii web catre orice tip de client. Oferim in plus de serviciile web (servicii de web design, gazduire, inregistrare domenii, mentenanta) si sertvicii de retea, servicii software, servici hardware, servicii de grafica publicitara si multe altele. Dorim sa venim in sprijinul oricarui potential sau actual partener, fiecare beneficiind de un tratament preferential de un inalt nivel.