C++ DEVELOPERS

AROBS Transilvania Software S.R.L

20-09-2007 | EXPIRA LA 20-10-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

C++ Junior/ Developers


CERINTE

- Cunostinte programare in C++
- Cunostinte de OOP, avantaj MFC
- Experienta si cunostinte in dezvoltarea aplicatiilor in C++ pentru Windows CE/ Windows mobile/ Pocket PC (avantaj)
- Experienta embedded programming (avantaj)
- Limba engleza la nivel avansat


BENEFICII OFERITE

- pachet salarial deosebit de atractiv,
- bonusuri pe proiect
- Training-uri si Cerificari
- Bonus de relocare in Cluj
- oportunitatea de a va construi cariera intr-o firma cu o prezenta activa pe piata interna si externa a solutiilor software
- lucrul intr-o echipa de profesionisti


DESCRIEREA FIRMEI

AROBS(www.arobs.com - www.arobs.ro) activeaza in domeniul dezvoltarii solutiilor software atat pentru piata romaneasca cat si pentru cea externa din 1998. La ora actuala activitatea de desfasoara in sediul central in Cluj-Napoca si in filiala in Bucuresti. In 2007 se preconizeza deschiderea unui punct de lucru in tarile nordice datorita parteneriatelor incheiate cu firme din zona.

AROBS este o firma care s-a dublat in 2006, ajungand la aproape 100 de persoane si este una dintre firmele care au ceva de spus pe piata din Romania. Cifra de afaceri in 2006 a ajuns la 2,3 mil crestere de 173% fata de 2005.

Echipa AROBS este alcatuit din programatori/analisti programatori cu un grad ridicat de calificare si experienta in lucrul cu cele mai noi tehnologii .Net, Java (J2EE), C#, C++). si pe proiecte din domeniul aplicatiilor pe terminale mobile (Palm/Windows/Symbian), aplicatii GPS localizare flota, aplicatii e-banking sau insurance, aplicatii pentru sisteme de navigare mobile, etc.

AROBS si-a consolidat pozitia pe piata internationala de solutii IT prin incheierea unui parteneriat strategic cu grupul finlandez Hotelzon – lider mondial in rezervari hoteliere si aplicatii software destinate industriei hoteliere. Hotlezon a devenit astfel actionar in AROBS si se ocupa in mod activ de achizitia de proiecte in tarile nordice.

AROBS este business partner IBM si PALM, partener certificat Microsoft si membru ANIS si ARIES si are un rol activ in aceste asociatii.

Ce veti gasi in AROBS?
Un mediu de lucru placut, o atmosfera calda si colegiala si proiecte challenging de mare anvergura si e evolutie profesionala continua.

Vizitati acum www.arobs.ro; www.arobs.com pentru pozitiile vacante!