Consilier Vanzari

Catalyst Solutions

18-12-2014 | EXPIRA LA 18-12-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Pentru clientul nostru, una dintre cele mai mari banci din Romania, cautam tineri pasionati de vanzari in domeniul financiar-bancar.

- Promoveaza si vinde produsele si serviciile bancii si subsidiarelor pentru clientii persoane fizice;
- Identifica nevoile clientilor si oportunitatile de a vinde produsele si serviciile bancii;
- Asigura atragerea si pastrarea clientilor prin oferirea de consiliere si servicii conform standardelor de calitate ale companiei;
- Urmareste si actioneaza in scopul realizarii tintelor individuale si ale unitatii.


CERINTE

- Studii superioare economice sau juridice – in curs sau finalizate;
- Cursuri de specialitate in domeniul bancar;
- Vechime minima in specialitate : 1 an, din care: in institutii bancare: 6 luni
- Limbi straine: engleza – nivel mediu


BENEFICII OFERITE

Programul de lucru este unul part-time. Locatiile sunt disponibile in intreaga tara. In cadrul acestei pozitii vei fi implicat in numeroare proiecte din arii diverse, vei invata de la profesionisti in domeniul lor si vei avea parte de o experienta complexa de lucru si de invatare.

Alte informatii:
*Compania are pozitii disponibile in urmatoarele locatii: Teius, Sebes, Mioveni, Pitesti, Bacau, Prundu-Bargaului, Rasnov, Bucuresti, Ramnicu Sarat, Cluj-Napoca, Histria, Covasna (Sf. Gheorghe), Intorsura Buzaului, Craiova, Tecuci, Odorheiul Secuiesc, Hunedoara, Petrosani, Calan, Brad, Ludus, Piatra Neamt, Valenii de Munte, Ploiesti, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Radauti, Alexandria, Rosiorii de Vede, Timisoara, Sannicolau Mare, Tulcea, Calimanesti-Caciulata, Ramnicea-Valcea, Vaslui, Barlad.
*Prin aplicarea la acest anunt esti de acord cu inregistrarea datelor in baza de date si iti dai acordul pentru a te tine la curent cu noutatile din domeniul care te intereseaza.
*Doar candidati selectati vor fi contactati.


DESCRIEREA FIRMEI

Catalyst Solutions are in portofoliu cele mai puternice branduri de evenimente de cariera pentru tineri profesionisti si tineri talentati

Angajatori de TOP este cel mai mare targ de cariera din Romania care atrage anual peste 150 companii participante si un numar de 15,000 de vizitatori la fiecare editie. Evenimentul ofera beneficii care tin de recrutare si de promovarea brandului de angajator catre un target format din specialisti, absolventi si studenti.

Top Talents identifica anual, printr-un proces complex de selectie, 300 de tineri cu potential care doresc sa isi inceapa cariera in cadrul companiilor partenere. Finalistii sunt invitati intr-o retea online care in acest moment este cea mai mare baza de date cu tineri talentati din Romania catre care sunt promovate cele mai importante oportunitati de cariera de pe piata.

HIPO.ro este platforma de cariera care se adreseaza tinerilor cu studii superioare carora le pune la dispozitie, de multe ori exclusiv, cele mai importante oportunitati de cariera de pe piata. HIPO este si platforma online pe care se desfasoara toate proiectele Catalyst Solutions si are o baza de date de peste 140,000 de CV-uri.

Alte proiecte Catalyst Solutions: Targul de cariera pentru absolventi, Targuri virtuale, proiecte personalizate adresate nevoilor specifice ale unei companii (peste 50 de proiecte desfasurate anual)