Munca republica Cehia

iliebalan

01-04-2011 | EXPIRA LA 03-04-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

Plasarea si recrutarea fortei de munca in Republica Ceha fara preluare de comision.Muncitor spatii verzi - gradini. Consta in intretinere spatiilor verzi: curatarea padurii de crengi uscate, sapat sol, plantat arbori si plante, sapat santuri pentru sisteme de irigatie si drenaj, executat sisteme de irigatie, udat, etc.Cit si munctori calificati:sudori,zidari,cusatorese cu aptutudini in meserie.


CERINTE

Persoana cu varsta 20-45 cu capacitate la efort fizic, disponibil la program prelungit, sa aiba placerea de a lucra in domeniul oferit, sociabil si comunicativ, dispus intodeauna de a invata lucruri noi.


BENEFICII OFERITE

Propunem următoarele tipuri de muncă:

1. Agricultură (sădirea hameiului, rosiilor, castravetilor) cu salariu minim,cazare gratis ; 650 euro pentru bărbaţi si femei;

2. La ambalarea si sadirea puietilor de brazi,cazare gratis,salariu minim 650 euro, femei sau familii,

3. Silvicultura (curăţirea şi sădirea pădurii),barbati si familii,cazare gratis,salariu minim 650 euro; daca aveti ferestrau cu benzina se adauga 200 euro la salariu.

4. Oferim lucru in Cehia Praga, constructori pentru cladirea blocuri POROTHERM. Salariu depinde de voi, se face calcul salariu de afacerea 230,- croni /metr patrat=9.50euro/metr patrat, mai mult puneti mai mult cistigati .Lucrulu e legal si minim pe un an. Cazarea pe 4 persoane in camera/gratis.

5.Cautam muncitori la munca cu ferestrau electric(pilarama),
cazare gratis,salariul minim 750 euro.Urgent.

6. Cautam cusatorese, cazare gratis,salariul minim 550 euro.

7. Cautam muncitori calificati la constructie in Republica Ceha zidari cu salariul
de 80Kc/ora. Cazarea este gratis, contractul de munca pentru perioada de la 6 luni cu posibilitate de prelungire. Orarul muncii de la 8 la 12 ore/zi, 6 zile/saptamana.

8.Cautam sudori calificati pentru munca in Republica Ceha. Salariul este de la 80 Kc/ora=3.5euro/ora+ cazarea gratis. Salariul minim 900 euro. Contractul de munca pentru perioada de la 6 luni cu posibilitate de prelungire. Orarul muncii
de la 8 la 12 ore/zi, 6 zile/saptamana.

Daca sunteti interesati sunati :tel: +420774074706 vorbesc romana.


DESCRIEREA FIRMEI

Munca in Cehia fara comision. e_mail:chehjob@seznam.cz