Despre YANIS CHRISTINE SRL

YANIS CHRISTINE este o societate comercială cu capital integral privat înfiinţată în anul 2005, membră a UNTRR, având ca obiect de activitate transportul rapid de mărfuri în regim intern şi internaţional, derulat în strictă conformitate cu prevederile Convenţiei CMR şi a Convenţiei IRU.
Vitalitatea, energia unei afaceri este dată de coerenţa şi eficienţa echipei, iar echipa YANIS CHRISTINE doreşte sa fie  o echipă puternică, o echipă de Formula 1 motivată să-şi dezvolte competenţele şi să accepte noi provocări.
Din anul 2005 ,am muncit din greu pentru a construi acest succes bazat pe servicii de promptitudine, seriozitate, rapiditate, profesionalism, calitate, excelenta comunicare si disponibilitate 24h/24h.De fapt ,aceste servicii reprezinta angajamentul nostru fata de client .Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt ,prin oferirea  celor mai bune combinatii de pret si calitate a serviciilor cerute .
Raportul calitate -pret al serviciilor oferite de noi de-alungul timpului,s-a dovedit a fi unul foarte bun,dovada fiind cresterea numarului de clienti de la an la an .
Suntem deschişi oricăror propuneri venite din partea dvs. astfel încât să realizăm împreună un serviciu avantajos pentru ambele părţi .
In mediul actual de afaceri ,care este intr-o continua schimbare ,ne putem mandri ca am devenit unii din cei mai importanti transportatori de pe piata romaneasca ,dovada fiind vanzarile mereu in crestere .
 

Job-uri:

Aceasta companie nu are oferte de joburi create

Contact

Drum 23,nr 6,Bradu,Langa Metro, Pitesti