Despre SC XUX INVESTMENT SRL

Misiunea fundamentala a societatii XUX INVESTMENT S.R.L. este de a face o diferenta printr-o contributie pozitiva in viata comunitatii, fiind un permanent exemplu de profesionalism si calitate in executia lucrarilor de constructii.
Bazandu-ne pe o experienta in domeniul constructiilor de 12 ani, si peste 40.000 mp construiti, garantam calitatea celor mai bune servicii indiferent ca vorbim de constructii rezidentiale sau industriale.
Pentru ca suntem o echipa tanara, lucram cu cele mai inalte tehnologii, avand in dotare utilaje performante, cea mai buna educatie, dar si motivatia necesara pentru a realiza si satisface orice cerinta.
Datorita lucrarilor de buna calitate, a ofertelor create special pentru nevoile clientilor, precum si a gradului mare de diversitate a constructiilor, firma si-a creat un portofoliu de clienti fideli care la randul lor au recomandat serviciile noastre si le-au resolicitat ori de cate ori a fost nevoie.
Avem cea mai buna dotare pentru a va executa proiectele in cel mai scurt timp si la cea mai buna calitate. Executia lucrarilor se asigura la nivel de performanta corespunzator exigentelor tehnice solicitate de standardele si legislatia in vigoare.

Mai multe detalii gasiti pe:
www.xuxinvestment.ro

Job-uri:

Aceasta companie nu are oferte de joburi create

Contact

Str.Stefan cel Mare, Nr.43, Sibiu