Despre WIND SOFT

Despre noi
Intr-un mediu de piata concurential, aflat intr-o continua transformare, rapiditatea luarii deciziilor joaca un rol hotarator pentru succesul oricarei afaceri.

Viziunea noastra: Vrem sa fim cea mai puternica si mai competenta companie de software integrat specializat pentru companiile de transport. Suntem convinsi ca rolul managerului oricarui tip de companie nu este acela de a se identifica cu organizatia, ci cu creierul ei. Credem ca inteligenta lui poate si trebuie exploatata la alte nivele decat administrative. Vrem sa-l ajutam, sa-i cream instrumentele potrivite pentru a trai in armonie cu mediul exterior, cu mediul de afaceri caruia i se dedica. Vrem sa-l convingem ca poate fi mai presus.

Obiectivul: Vizam obtinerea unor rezultate economice superioare, printr-o strategie orientata simultan catre satisfacerea cerintelor clientilor nostri si o maximizare a profitului.

Identitate: Noi am ales piramida.
Marca WINDSOFT avea nevoie de o identitate vizuala puternica, capabila sa inspire incredere si sa induca nevoia de a fi explorata.
Pentru noi, piramida constituie o dovada a capacitatii omului de a schimba mediul inconjurator in folosul acestuia si de a atinge performanta.
Este singura minune care nu are nevoie de speculatii privind infatisarea, marimea sau forma ei. Este cea mai veche si totusi unica minune a lumii care a supravietuit.

Cui ne adresam?: WINDSOFT ofera aplicatii pentru firme mici, medii si mari care isi desfasoara activitatea in urmatoarele domenii:
-transporturi interne si internationale de marfa/calatori
-expeditii de marfa rutiere, aeriene, navale
-service auto
-comisionare vamala
-contabilitate
-management parc auto/utilaje constructii
Ne adresam tuturor celor care au incredere intr-o echipa tanara, dinamica, dar care are deja o experienta de zece ani in domeniu precum si realizari importante.
Misiunea firmei WINDSOFT este: de a dezvolta si furniza cele mai bune solutii software integrate care sa asigure luarea unor decizii manageriale si operationale in timp real.
¿Sa fim intotdeauna primii in ceea ce facem
¿Sa dezvoltam continuu noi tehnici de integrare a solutiilor oferite
¿Sa facem posibil accesul la solutiile noastre chiar si acolo unde se considera imposibil acest lucru
¿Sa imbunatatim suportul decizional
¿Sa oferim un plus de valoare adaugata beneficiarului nostru
¿Sa aducem solutiile viitorului in prezentul de astazi

Job-uri:

Aceasta companie nu are oferte de joburi create

Contact

-, Bucuresti