Despre Wincott People a.s.

Wincott People este o companie multinațională, care se specializează în căutarea şi selectarea angajaţilor, alocarea lor temporară şi în acelaşi timp în oferirea serviciilor complete privind consultanţa în domeniul resurselor umane.

Datorită reţelei noastre de filiale, amplasate pe teritoriul Republicii Cehe, Slovaciei, Poloniei, României, Ucrainei şi al Moldovei, suntem capabili să asigurăm clienţilor şi angajaţilor noştri o abordare cât se poate de flexibilă, atât din punct de vedere al ofertelor de muncă, cât şi al angajării. Ne specializăm în angajarea oamenilor mai ales în cadrul profesiilor muncitorești (calificate sau necalificate) din toate domeniile, cu precădere însă în domeniul industriei mecanice și constructoare de maşini. Clienţii noştri importanţi sunt de asemenea şi companii din alte sectoare.

Printre avantajele grupului Wincott People face parte înainte de toate rapiditatea de negociere şi calitatea personalului furnizat. Datorită experienţei bogate şi dorința unei abordări cât se poate de individuală, asigurăm o fiabilitate deosebit de ridicată a angajaţilor şi de asemenea o flexibilitate superioară.

Fiecărui client alocăm o persoană, în postură de coordonator responsabil, care va avea sarcina de a rezolva toate nevoile dumneavoastră, şi care va fi la dispoziţia dumneavoastră în totalitate.

Job-uri:

Aceasta companie nu are oferte de joburi create

Contact

Oběžná 1086/4 Mariánské Hory 709 00, Ostrava